❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Odbavování objednávek na aspě a zboží skladem

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
tom-tom

Odbavování objednávek na aspě a zboží skladem

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Od začátku roku mám z nakupování na aspě smíšené pocity. Skoro pokaždé když děláme objednávku, tak i přesto, že naházím do košíku věci, které jsou skladem, nakonec nám stejně pošlou nekompletní objednávku.
Když zbývá poslat zbytek do ceny 1000-1500, už to nakonec nepošlou a zůstane to v objednávce viset jako "vyřizuje se", ale už to málokdy pošlou.
Všiml jsem si, že spoutu věcí, které kupujeme skoro pravidelně, nejsou teď dost často skladem.
Teď to jsou třeba SXTlite, RB711-5HnD L3, vyřadili z prodeje RB711-5HnD L4 a RB912 L4 co měla být místo něj, tak taky není skladem.

Máte taky tolik trpělivosti jako já, nebo už jste utekli nakupovat na ipmedii? :)
0 x
T-T

Robotvor
antispam: Ano

Příspěvekod Robotvor » 12 years ago

Jo stimhle me taky pekne serou...clovek nahazi do kosiku zbozi u ktereho maji skladem a pak se clovek nestaci divit kdyz mu prijde nekompletni objednavka.Nejvic me sere ze ti idioti nejsou schopni zvednout telefon a zavolat ze neco uz nemaji.Clovek ceka ze mu to prijde vsechno a pak nic...
0 x

thanui.linux

Příspěvekod thanui.linux » 12 years ago

Mam opacnou zkusenost. Co objednam, maj a je to cajk.
0 x
-----------------------------------------------------------
RBcka i UBNT mají své přednosti - využívám obojí

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 12 years ago

Mam vice mene kladne zkusenosti. Parkrat se stalo ze zavolali ze to uz nemaji skladem, tak jsem to vzal jinde. Jinak pohoda.
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

SXT Lite ted nemaji skladem snad nikde, nema je ipmedia, i4 a dalsi...
0 x
Bývalý ISP...

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

RB912 snad jeste v republice neni nikde , aspon offico ...711 nahrazuje 911 a tu maj skladem skoro vsade
jinak na ipmedii beru uz par let a max spokojenost , dodavky chodej do druheho dne pokud je zbozi skladem , komunikujou reklamace bez problemu ....
sxt lite je dobry nakupovat po skatulich hned jak se nekd eobjevej protoze okamzite mizej , jeste jich nemaj navyrabenejch dost a stali se docelala oblibeny pro tu svoji cenovku versus co dokazou
0 x

knedlik

Příspěvekod knedlik » 12 years ago

Já od nich bral ještě v době, kdy na webu neměli informaci, jestli mají skladem nebo ne. Řešil jsem to tak, že jsem si naházel věci do košíku a pak jim volal na tu jejich bezplatnou linku a s obchoďákem jsem si ověřoval, jestli to mají skladem. Následně jsem to na webu potvrdil a čekal na zásilku. Asi ten nápad mělo více lidí, protože na linku se často nedalo dovolat a nebo to nezvedali.... což mě neskutečně sralo. Pak zavedli na webu alespoň informaci o tom, zda mají skladem a nebo ne. Ale i tak se stalo, že jsem něco objednal a ono mi to nepřišlo. Po dotazu, kde to je, když to bylo skladem mi bylo zděleno, že to předemnou někdo vybral. Nadával jsem na ten jejich web.... bohužel kromě i4ky nic jiného nebylo.
Pak jsem objevil IPMedii. Tady jsem nadmíru spokojen. Vidím kolik mají na skladě, případně, kdy mají dojít další kusy. Podle toho můžu plánovat nákupy a nemusím mít na skladě hromadu zařízení. Co mají skladem pošlou hned a zbytek později, i kdyby to bylo zboží za 400kč. Prostě super.
0 x

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

stazen RB711 L4 a nahrazeni 912, ktera neni skladem je ciste slapnuti do hovna. Meli ted 912 L4 nejake, par sem jich ukoristil, ale ted sou vic nez ryba na suchu. V IP medii dnes cekaji 912-L4, tam sem taky v poradniku. SXT lite mam zasobu nastesti :lol: musi se brat dokud je a kde je...jinak na Aspu nemuzu rici nic negativniho, vesmes dobry pristup. Blby je, ze kusy skladem se zobrazi az v kosiku...ale aspon nejake info. IPMedia - trznice, co ma jen sem tam neco..nevim kde sem nedavno lovil v jake kategorii, ale z asi 10 typu bozi na mne svitila u kazdeho 0 :lol: jako for dobry no...myslim u rack polic to bylo. Tezke zklamani obcas...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

Stava se to mě v případě Aspy také . Naučil jsem mít rezervu jak materialu tak i nějaky den čekani navíc. Ale jinak dobry obchod jsem rád za něj.
www.wiracom.cz
0 x

shooter

Příspěvekod shooter » 12 years ago

já to samé holt poštovny je drahy a nebo tam maji nějákýho noumu skladníka ?
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

basty píše:Mam vice mene kladne zkusenosti. Parkrat se stalo ze zavolali ze to uz nemaji skladem, tak jsem to vzal jinde. Jinak pohoda.

To se mi ještě nestalo, aby mi někdo volal, že něco už není skladem. Spíš naopak, musím tam volat já a žebrat, aby mi to poslali ještě letos. A nebo to pokaždé vystornovat a koupit jinde. Zdá se mi, že čím víc tam nakupujeme, tím víc nás mají na háku. Kolik máš u nich roční obrat, 10 mega, že ti tak předcházejí? :)
0 x
T-T

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 12 years ago

Mě teďka docela příjemně překvapili. Kupoval jsem 10G anténu a přišla mi z boku naražená, nebyl to jen ten lem ale částečně deformovaná i odrazová plocha. Psal jsem email, týden sice nikdo neodpověděl a ani mě neinformoval i přesto, že jsem jen psal dotaz co s tím mám dělat. Předevčírem mi přišel email že bylo odesláno zboží z původní objednávky a včera přijela ppl. Dívám se že dovezl novou anténu, a mává papírem, že si tu má něco vyzvednout. Takže jsem mu za to dal tu původní naraženou anténu, podepsal papír, borec naložil a odjel.
Tohle mě docela příjemně překvapilo.
0 x