❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

StationBox ALU

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

Re: StationBox ALU

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

co by se tam melo vlezt ? ja tam cpu RB711 ( nicmene je pocitano i s RB 43x) a je tam akorat misto, ne jak sardinkarna AluBox od Scame...

od ty chvile co montim RB do tehle ALuboxu, tak uz nikdy mensi ! tady se pohodle vse zapoji, upevni a drzi. A ze je to vetsi ? a cemu to vadi ? me ne... :P

ja mam na stozarech mista dost.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

na stoziaroch je miesta dost...nevadi ze box je velký, na JR29 to zanikne. Dnu sa vojde s prehladom RB433, pohodlné zapajanie, žiadne ohybanie a tlačenie, box sa nehýbe (ako JR200). Fotky zvnutra spravim na druhej antene...
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Na stožárech je sice místa dost, ale dávat 411/711 do 2x většího boxu..
Navíc, úchyty jsou u jirousky sice pevné, ale pár deka navíc v podobě hliníku s takovou plochou dokáže tu anténu ve větru pěkně rozcvičit.

pcwifi: co se ti nelíbí na scame? :)
Do 653.02 vleze klasický JRC ozařovač a 711 nad něj hravě a do 653.03 se MIMO ozařovač i 711 vedle sebe taky vlezou (ale kdyby hloubka boxu byla o 2cm větší, bylo by to fajn)
0 x
T-T

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

takto nejak to bude vyzerať.... Diera sa da spravit na oboch stranach (podla toho ako mate zlozenu Jirous antenu (24ky sa daju otocit). Dalsie kusy pridu coskoro..vyrezat jeden kus -> hlboko pod 10 minut a to sme len začali.
Přílohy
2013-05-07 17.38.41_sla.jpg
2013-05-07 17.38.41_sla.jpg (174.67 KiB) Zobrazeno 532 x
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

tom-tom - "a do 653.03 se MIMO ozařovač i 711 vedle sebe taky vlezou"

jaky mas presne na mysli ozarovac ?

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Jaký, přece ten, co se na něm ze začátku trhaly ty šrouby/distančáky :)
tenhle http://wifi.aspa.cz/upgrade-24-n-presta ... e-z105490/
0 x
T-T