❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

22kV > 230V, staci 200W

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
pcwifi
antispam: Ano

22kV > 230V, staci 200W

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

slysel sem, ze existuje nejaka verze trafa, kdy z 22kV se docili 230V do vykonu cca. 100-200, mozna 500W. nema nekdo sajn o financni narocnosti ? 20k,50k ? samozrejme si takove trafo nechcu shanet, hadam ze Eon neco ma v supliku...ale nez ti se vymacknou, tak aspon orientacne by neuskodilo vedet cca. sumu...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

jopo

Příspěvekod jopo » 12 years ago

taketo trafa existuju, obcas ich niekde vidno, ale ja sam som sa nedopatral k cene takejto pripojky. keby niekto vedel aspon orientacne, tak by som bol zvedavy.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 12 years ago

cenu toho trafa odhaduju na 20kKč, ale na celé té akci nebude cena toho trafa vůbec znát, podstatné jsou ty věci okolo, projekt, schvalovačky a hlavně to nejspíš budou montovat pod napětím a to není vůbec levná záležitost
0 x

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

to sem nepobral proc by to montovali pod napetim...tady vypinaj stavu kvuli kazde kokotine temer pravidelne 1x za 2 mesice...a kdovi jesi si pak pod draty jen nedrbou koule a po 8 hodinach to nedaj zapnout a dou dom...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

u eonu neočítej že maji trafa v zásobě. Mám info že trafa se dělaji vždy na zakázku podle toho kam přijdou. Dávaji se vždy extra dimenzovaný na konkrétní místo a v případě potřeby ho třeba za rok vymění. Prý jim to vyjde levněji protože nemá takový ztráty když je extra pro danou věc.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků