Dobry den, riesim teraz problem s FTPckom no netusim kde to zaradit, neviem ci je to chyba v MK, switchi alebo kde.... klient pisal ze mu total commander po chvilke kopirovania ostane zaseknuty na hlaske Entering passive mode potom skopiruje par suborov a skonci to s hlaskou Pri prijimani suboru sa vyskytla chyba. Skusal som to od seba, mne to kopirovalo niekolko suborov, potom sa to zacalo zasekavat a sem tam vypisalo ze sa nejaky subor neda skopirovat ci chcem pokracovat.
Ked som si nainstaloval Filezilla client tak ten to skopiroval bez nejakych chybovych hlasok ale to obcasne zasekavanie tam bolo tiez. Netusim cim to moze byt, skusal som sa z uplne inej siete pripojit na rovnaky FTP server ako z kanclu a tam to slo uplne bez problemov. Klient sa pripajal na nejaky server kde ma webhosting - kontakoval aj support na webhoste ale u nich je vraj vsetko v poriadku.
Firewall a Antivirus vypnuty, po ceste su 2 radia a 3 routre (2 routre robia bridge) potom su tam nejake switche - DCNka, zyxel a pod., ako GW je Mikrotik CloudCore ROS v. 6.0rc11
Kontroloval som aj routre po ceste, nikde nie je vo FW ziadne pravidlo ktore by mohlo nieco blokovat...
Neriesili ste niekto nahodou podobny problem?
Dakujem
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
FTP - zasekavanie
Pred časom som riešil toto iste. Znamy pracuje na tvoebe webu a tiež pri uploade na hosting mal ten isty problém.
Dlho som hľadal problém u mňa a nakoniec bol problém v jeho domacom Linksysu.
Mal tam DD-WRT, po aktualizacii DD-WRT mám pokoj aj ja aj on.
Dlho som hľadal problém u mňa a nakoniec bol problém v jeho domacom Linksysu.
Mal tam DD-WRT, po aktualizacii DD-WRT mám pokoj aj ja aj on.

0 x