❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Antik na Slovensku

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Re: Antik na Slovensku

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

jasne, kdyz do toho rozpocitam vsechnu rezii / kavicku / svacinu / obed :) tak jsem samozrejme taky jinde ... ale jak vidim, zaplat panbuh, ze jsem se nenechal ukecat a nesel do nixu :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 12 years ago

Mozna to je mimo misu.

Jak mam udelany ten cestovni IPTV stb tak si poustim v siti UPC nasi televizi a jede to treba hodinu a pak se to zacne desne sekat pak zase hodinuklid. Vecer je IPTV nepouzitelna. Tedyani UPC nedokaze dostat garantovany 6 mbps az do domacnosti, UPC je fakt dobry akorat na stahovani filmu.
Site ktere jsou na opitce se tohodle chovani jako ma Antic neobavam.

Viktor Novotný píše:jasne, kdyz do toho rozpocitam vsechnu rezii / kavicku / svacinu / obed :) tak jsem samozrejme taky jinde ... ale jak vidim, zaplat panbuh, ze jsem se nenechal ukecat a nesel do nixu :)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

upc jak kde ... jsou mesta kde fici a mesta kde je to ostuda :)
0 x
- programming
- development
- education

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 12 years ago

Viktor Novotný píše:jasne, kdyz do toho rozpocitam vsechnu rezii ...

náklady spočítám jen, když znám a počítám režii :wink:
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ok, pak se ale dostavam do stavu, ze na kazdem vysilaci stoji linka jinak ... a kdyz nad tim budu hodne premyslet a pocitat, nakonec diky toho dojdu k zaveru, ze se na to mam radsi vykaslat a nedelat to :D

protoze to je pak tak obecne, jako muj oblibeny vtip :

"Vite, proc vlak na kolejich drnca?" ... "Vlak, to je vlastne lokomotiva a vagony. Vagony se jen vezou, takze je zanedbame. Zbyva nam lokomotiva - to je vlastne motor a kola, zbytek je nepodstatny, ten zanedbame. Po kolejich jedou pouze kola, takze motor take zanedbame. Kola si zjednodusime na jedno kolo, a to je vlastne kruh. Kruh, to je Pi r2. Pi je konstanta, tu zanedbame a zustalo nam r2, coz je vlastne ctverec. No a to by bylo aby ctverec kdyz jede po kolejich nedrncal :P ..." :D :D
0 x
- programming
- development
- education