❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Firma - příhradový stožár 20-30m

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rouchi
Kontaktovat uživatele:

Re: Firma - příhradový stožár 20-30m

Příspěvekod rouchi » 12 years ago

Myška ti udělá příruby... já osobně jsem určitě pro to radši to napojit, ona manipulace s 6M trubkou neni prdel - osobně nedávno vyzkoušeno.. :D i když 90mm ještě jde.. my jsme dělali 108 a to byl fakt masakr...
jinak proč nemá delší kusy - protože ono ne každá zinkovna má tak velký vany, aby Vám nazinkovali takový hovado... stejně tak převoz neni prdel, tyhle dlouhý trubky musíte vozit na nákladáku rozhodně vám to neveme klasický PPL...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

pcwifi
antispam: Ano

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

myska pouziva nejakyho soukromnika a ten jezdi nakl.autem do ktereho se nacpe rozhodne 8m + - dlouha vec...

je to prosté, neumi myska, umi jini...snad , nejak se to udela...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Jo to určitě...
ale základ jsem už napsal dříve...
Právě jsem nedávno tohle řešil, protože na jaře plánujeme rekonstrukci jednoho AP, kde je 60mm trubka a 2x40cm + 1x60 cm paraboly...
chceme to nahradit za 3x60cm paraboly a ty dát poměrně vejš, než je to ted...
takže budem předělávat celý AP = dáme tam na to 108 trubku, už jsem vymejšlel, že na to budem muset objednat jeřáb, protože by jsme to tam ručně prostě nedostali, no a pak kolega dostal nápad.. no a co to napojit, a udělat 2x3M to už se tam ručně dá..
ono si uvědomte že tyhle trubky maj okolo 10Kg/M takže ono s 60 kilama nějak zlehka manipulovat jde fakt blbě...
0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček

svestka

Příspěvekod svestka » 12 years ago

http://193.19.179.231/external-sources/DSC_6651.JPG
je to 2x 3m, spodní díl je se silnější stěnou (4mm), horní jen 3mm. drží parádně, kromě přichycení ke krovům toho spodního dílu to není jinak chycené.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)

rouchi
Kontaktovat uživatele:

jj super přesně takhle si to představuju.. představuju, že v takovém řešení je to i reálné udělat jenom pomocí lidských sil...
Ale jenom se silnější trubkou tohle vypadá něco kolem 70 ne ?
0 x
Jakub Havlíček

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

hmm, z tech jednoduchych trubek jsem uz nejak postupne vyrostl, idealne narvat prihradu :D ... protoze se casem zjisti, ze je zas malo mista ..
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

rouchi
Kontaktovat uživatele:

Nojo, ale takhle do šikmé střechy to není úplně ideálka... to konstrukční provedení je docela složitý ne ?
umim si představit, že by jsi 20cm nad střechu vystrčil nějakou prasotrubku cca 150mm s hodně silnou stěnou a na tom by byl udělanej nějakej přechod na příhradu...
Ale já si zas naopak myslim, že na většině míst něco normálního postačí.. :D
0 x
Jakub Havlíček

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

sikovny klempir / strechar ti zadela do strechy i ufo ...... nesikovny osel ti rekne ze to nejde :D
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education