❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Chybna seria ubnt

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
Selič
antispam: Ano

Re: Chybna seria ubnt

Příspěvekod Selič » 12 years ago

Firmware přehrán, proběhlo několik powerupů, více než den připojeno k internetu i check updates jsem vyzkoušel a drží. Tak snad to bude dobrý.

Nestrašte mě, mám tu na stole poslední várku Bulletů přišla mezi svátky - datum výroby březen 2012, test engineer Bowen Zhao nebo Wang Jun, firmware V5.3.5 nebo V4.0. MACy 00:27:22. Podezřelé je to datum výroby, ještě se mě nestalo, že by byly starší než 4 měsíce. Hologram na nich je.
Zkusím do toho nahrát poslední firmware a uvidím.

V těch nových by měl být navíc nějaký "secure chip" s hologramem. V těch mých 00:27:22 ještě není. Uvidím až přijde další dodávka.

hm to mam jako vsechny radia pripojovat k netu ? Tyka se to i DC:9F ?? ... posledni varka z discompu je dc:9f .. zpracovano uz pul baliku .. krom barvy lehce tmavsi nez bylo zvykem u bileho locoM5 jsem si niceho nevsiml .. fw 5.5
0 x
"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

ty secure io budou asi az v DC:9F ... ty macy pred tim jsou asi doprodej .. svet je toho plny a i nasi dodavatele nakupuji ruzne ...

spis by me zajimalo co tam fakt je, asi zitra jeden DC:9F otevru a zkusim to najit, nejak se me nezda, ze by se menila deska, ale uvidime
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

taky jsem se pral s timto kusem HW.. porad jsem nemohl na to pripojit klienta.-Sice se pripojil a stale odpojoval bez ping. zkousel jsem vse mozne, hesla m bez hesla.. Proste ani tuk.Pak kouka DC:9F:DB: 0C:xx.xx Tak jsem si vzpoměl na toto téma

www.wiracom.cz
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

takze jsou vadne DC:9F serie ? z jakeho data vyroby ??
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 12 years ago

Tak dnes jsem měl v ruce jine Rockety stejne serie a neměl jsem u nich žádny problem. Jeste mam dalsi 3 ks na otestovani.. testuji ale na stole s inetem.
K tomu divnemu kusu se pokusim zitra dostat je to zamcene a zatim bez zakazniku.

www.wiracom.cz
0 x