❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Ubuntu Phone

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
rado3105

Re: Ubuntu Phone

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

hapi píše:jistě, to vim, nicméně to co neumí android nebude umět ani ubuntu phone.

s hw klávesnicí na nikoho nechoď. Žádnej výrobce je nechce dělat. Pokud chceš terminál tak si kup netboot/notebook.

Co si budeme říkat, na telefonu se nedá kloudně dělat nic. Já už po vánocích vytahuju z batohu pouze notebook když někdo něco chce protože z telefonu už teču. To je tak dobrý na prohlížení mailů když přijde atd. na práci fakt neee.

uz si uvedom ze ty si neni dokonalost sama a ked nepotrebujes klavesnicu je to tvoj problem, ked si vytahujes notebook je to tvoj problem.... su ludia ktori to potrebuju. Nie je nahoda ze milestone patrila medzi najpredavanejsie mobily na svete a lamala dnove rekordy kedy predbehla aj iphone... ano ludia nechcu klavesnicu lebo hapi tak povedal...
myslis si ze v gnu linux sa neda urobit viac ako v androide?
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

ne, to říkaji výrobci. Kolik se dneska prodává qwerty telefonů? kolik je v nabídce qwerty telefon?... v tomhle případě ty nejsi většina. Smiř se s tim.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

rado3105

hapi píše:ne, to říkaji výrobci. Kolik se dneska prodává qwerty telefonů? kolik je v nabídce qwerty telefon?... v tomhle případě ty nejsi většina. Smiř se s tim.

drzme sa temy, si spokojny s androidom tak tu neprispievaj....
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 12 years ago

Jednoduší je přijmout výhody selektivní ignorace a nekrmit trolly ;-)
0 x

zdenek.svarc
Administrator

http://www.svetandroida.cz/video-ubuntu ... xus-201301

To ROMku do Nexe bych rád vyzkoušel.
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

Zaujalo mě " Pracuje se na hlasovém ovládání". Proč to stále někdo zkouší? Opravdu vůbec stojíme o takové ovládání?
0 x

zdenek.svarc
Administrator

DarkLogic píše:Zaujalo mě " Pracuje se na hlasovém ovládání". Proč to stále někdo zkouší? Opravdu vůbec stojíme o takové ovládání?

Dobrá otázka, kterou jsem si v souvislosti se Siri taky kladl. Došel jsem k tomu, že o hlasové ovládání stojíme pouze tam, kde je eyes-free nutné, tedy v autě. Žádný další případ, kdy jsem byl ochotný povídat si se softwarem, jsem si nepředstavil.
0 x

rado3105

Zdeněk Švarc píše:
DarkLogic píše:Zaujalo mě " Pracuje se na hlasovém ovládání". Proč to stále někdo zkouší? Opravdu vůbec stojíme o takové ovládání?

Dobrá otázka, kterou jsem si v souvislosti se Siri taky kladl. Došel jsem k tomu, že o hlasové ovládání stojíme pouze tam, kde je eyes-free nutné, tedy v autě. Žádný další případ, kdy jsem byl ochotný povídat si se softwarem, jsem si nepředstavil.

milujes sa s frajerkou...nepaci sa ti pesnicka...next song:)
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 12 years ago

+1 :)

Já si dokážu představit ještě jedno použití hlasového ovládání: hrabu se v kabelech v racku a telefon přes wifi podle mých hlasových příkazů propingává co potřebuju - fajn pojistka proti situaci typu zapomenutý nezapojený kabel.
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

rado3105 píše:milujes sa s frajerkou...nepaci sa ti pesnicka...next song:)

Pokud resis, jaka hraje pisnicka, kdyz se milujes s frajerkou, tak je asi neco spatne :)
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 12 years ago

DarkLogic píše:
rado3105 píše:milujes sa s frajerkou...nepaci sa ti pesnicka...next song:)

Pokud resis, jaka hraje pisnicka, kdyz se milujes s frajerkou, tak je asi neco spatne :)

Dobrý postřeh. Mě by to asi rušilo. :)
0 x
Si vis pacem, para bellum.

MikroTik, UBNT, Cisco, TP-Link... rozhoduje vhodnost toho či onoho pro konkrétní použití, ne jaké logo nalepili v Číně na krabici. Na tomto fóru vystupuji jen a pouze sám za sebe.