❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ASPA-Praha
ASPA-Praha
tak po novém roce zmizela v tichosti pražská pobočka aspy, no pěkne to tam hoši vedou asi jsou v krizi, vypydá to že mi nezbyde nic jiného než jít k ipmedii. nerad bych jezdil s reklamacema až do hradce
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Reklamace stačí poslat poštou ne ? to já se tam v Hk zachvíli chystam, tak se schválně optam.. 

0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
To je divny, jeste vcera sem tam byl pro zbozi ... 

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
To není možný mluvil jsem s obchoďákem p telefonu a prý dostal padáka, tak jedině že tam ještě vyřizují staré objednávky, nicméně z webu už pobočka zmizela.
Reklamce řešit poštou samozřejmě jdou ale stojí to čas a peníze a celkem jich máme hodně.
Reklamce řešit poštou samozřejmě jdou ale stojí to čas a peníze a celkem jich máme hodně.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz to mam taky potvrzeny ... Zruseno. Do haje!
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
Tak mi dával zboží pro mě někdo neznámý, tak jsem se neptal...
Ale jinak - asi jste moc málo nakupovali a pobočka v Praze byla nerentabilní...
Ale jinak - asi jste moc málo nakupovali a pobočka v Praze byla nerentabilní...

0 x
UBNT mám rád, Mikrotik mám taky rád :-D považuji za zbytečné se přít co je lepší.
Jakub Havlíček
Jakub Havlíček
to tedy nevím v praze je jen i4 a to je shit, wifishop má zas málo věcí, takže tady nic solidního není a ipmedia je zase na kraji prahy v řiti.
0 x
Teda vy máte problémy. My mimopražští musíme všechno řešit poštou a taky z toho neděláme vědu.
0 x
Taky nechapu. Sednu ke kompu, udelam objednavku, druhy den dopoledne to mam u dveri.
Reklamaci mam behem roku minimalne, a hlavne nemam potrebu je resit okamzite, pockam az se mi toho sejde vice, strcim do krabice a predam PPLku, ktery mi privezlo balik, tak rovnou jinej odveze
Reklamaci mam behem roku minimalne, a hlavne nemam potrebu je resit okamzite, pockam az se mi toho sejde vice, strcim do krabice a predam PPLku, ktery mi privezlo balik, tak rovnou jinej odveze

0 x
okoun píše:tak po novém roce zmizela v tichosti pražská pobočka aspy, no pěkne to tam hoši vedou asi jsou v krizi, vypydá to že mi nezbyde nic jiného než jít k ipmedii. nerad bych jezdil s reklamacema až do hradce
Malo nakupujes a hodne reklamujes

0 x
prdlačky, já prostě jen nevyhazji věci které nejsou, spousta ISP toto neřeší a háže do koše, ale nevěděl jsem že mohu dát pplákům balíček...
0 x
Mě by docela zajímalo, co všechno posíláte k reklamaci. My jsme loni měli na aspě obrat jen něco málo přes 200k a reklamace jsme z toho objemu měli 2x M5loco, a 3x TPLINK 543G.
Napájecí zdroje a odpálené minipci karty bereme jako spotřební materiál. Na karty jsme měli loni celkem kliku, bleskem odešly jen 3. Zdrojů jsme měnili něco kolem 30ti.
Napájecí zdroje a odpálené minipci karty bereme jako spotřební materiál. Na karty jsme měli loni celkem kliku, bleskem odešly jen 3. Zdrojů jsme měnili něco kolem 30ti.
0 x
T-T
Já osobně jsem byl v Pražské Aspě jen 1x a kolega take 1x jen pro objednane zboží když jsme měli cestu do blízkých míst. Jinak to nemělo cenu, když to bylo pod Palmovkou tak tam to nebyla prodejna spíše něco mezi výdejnou a kanceláří.Takže se objednavalo pak vždy na dopravu.
Aspa ma velky vyber, bereme hodně, reklamace příliš moc neřešíme, pár jich bylo,ale mizivé číslo z obratu .
www.wiracom.cz
Aspa ma velky vyber, bereme hodně, reklamace příliš moc neřešíme, pár jich bylo,ale mizivé číslo z obratu .
www.wiracom.cz
0 x
-
Musis si ale den predem zavolat, a oni ti dojedou. Jen tak , kdyz je zrovna u tebe tak ti nic neveme. Ja uz beru vse jako spotrebni zbozi. Hazu to do kose. Jsem moc linej a proto chudej.okoun píše:prdlačky, já prostě jen nevyhazji věci které nejsou, spousta ISP toto neřeší a háže do koše, ale nevěděl jsem že mohu dát pplákům balíček...

0 x
tom-tom píše:Mě by docela zajímalo, co všechno posíláte k reklamaci. My jsme loni měli na aspě obrat jen něco málo přes 200k a reklamace jsme z toho objemu měli 2x M5loco, a 3x TPLINK 543G.
no to je právě ono, to všechno reklamujeme, hlavně zdroje
0 x