❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

dotaz: kinect vs. move

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
tom-tom

Re: dotaz: kinect vs. move

Příspěvekod tom-tom » 12 years ago

Díval jsem se na alzu, na kolik si teď cení xbox a tak obecně i různou jinou elektroniku, když mají ty MAXI výprodeje (dovedla mě tam reklama z tv), mám totiž dlouhodobě tento shop za jeden z nejdražších.
Ty ku*** to před vánocema zdražovaly ostošest a teď na to nasadili "slevy" na původní cenu a nálepku VÝPRODEJ... Ať mi nikdo neříká, že tohle není klamání spotřebitele.
0 x
T-T

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

ale je .. co nadelame .. hele ja beru xbox 360 s kinectem a dvema nejakyma zakladnima hrama za 8500 s dani ... sice se da na netu sehnat kolem 8cky .. ale to jsou same shopy co neznam .. vetsinou je v kontaktu nejaky jeden clovek z prdelovic ... a tak radsi zajedu do znameho shopu do Havirova :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

tom-tom

K tomu mému slibovali jednu hru (stupidní procházku Disneylandem - Disneyland adventures) a asi se na shopu sekli, protože to přišlo navíc ještě s Kinect Sports a Kinect Adventures :)
0 x
T-T

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

jo jo .. ono totiz sveho casu bylo nekolik sad ... a i ted jsou k videni na shopech za stejny prachy ... s dvema hrama i s jednou hrou .. za stejny prachy
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Mam xboxa a nemuzu vynachvalit , pojud chci deti utahat pustim jim nejakou hejbacku a mam svatej klid , po dvou trech hodinach stojej v obyvaku jen v trenkach a vecer spinkaj jak andilci ... ja to vzdavam po ctvrt hodine :lol: a spinkam taky jak andilek :wink:
jinak nakupu kdekoliv bych se nebal protoze reklamace se resi primo s microsoftem a nikoliv s prodejcem ... vlastni zkusenost mam ... po 14 dnech co jsem ho koupil se zacal sypat obraz az to exlo uplne , zacolal sem prodejci ten primo rekl volejte hotline ms budete to mit rychlejsi , zavolal sem , technik se mnou probral vse mozne nemozne pak si rekl o majl poslal mi stitek na skautuli s reklamacnim protokolem , druhej den u me v dohdolou dobu zazvonila UPS vzali balik , na netu sem koukal kde balik cestuje ( jel do nemecka ) a do tydne a do dne mi opet zvonila UPS u baraku a dodali novej a jeste pridali jako umluvenku 6 mesicu gold pristupu ... takhle luxusni reklamaci sem jeste u "bezny maly domaci elektroniky" nezazil :wink:
Jinak kinect her je pomalu a dobrejch jest emin ale treba ty novy star wars u tech se da pekne zapotit
Sony sem taky kdysi zkousel ale to bydelko v pazoure me otravovalo , kinect bere cely telo takze si to clovek vic uzije :wink:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

:D no nas maly je jeste moc maly na toto ( 9 mesicu ) ... ale jinak moje draha polovicka tu pari jak svina :D ja teda taky hraju ale mene ... zatim zdolavame tu Adventures co k tomu byla pridana ... je to peklo, sem spoceny az na *** :D ... za jak dloho tohle deti dohraly ? ... jo a muzes klidne poradit jake hry jsou dobre .. zatim se jen rozhlizim ... tak at mame inspiraci od nekoho kdo to uz ma :) ( ale pry strilet a "mecovat" se ... se nebude )
0 x
- programming
- development
- education

ppp76
Kontaktovat uživatele:

No to je pak tezky , mam kluky takze strileni a mecovani ej na prvnim miste , az si dodelam holcicku tak poradim i holcici veci :lol: , aj jediny co jsem dohral byly nehejbaci hry jinak bych uz byl bradou vzhuru :roll: :mrgreen: Nejlepe potahat po netu demace a podle teho si pak vybrat :wink:
0 x

tom-tom

Tak tak, připojit xko k netu, vytvořit si účet na live a zkoušet demáče. Pak teprv shánět origo.
Mě se líbí z arcade trial Fruit Ninja. Mám to na mobilu, ale na kinectu je to brutální, že uvažuju, že si ji koupím.
0 x
T-T

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Si ho porid a po hodce hrani zapomen ze druhej den budes manuelne pracovat :lol:
0 x