Napadla mne takova ptakovina, jako jsou bezne meraky ryhclosti rychlost.cz nebo speedtest.net , je mozne si overit presnost , nebo funkce gps ve svem mobilnim zarizeni ?
Sedim u pocitace, mam ntb na wifine, mam vedle smartphone s GPS a je pripojen pres wifi a jeden mi ty souradnice da to je ntb, ale smartphone ne.
Je to smybian, napada mne, ze jsem pod strechou, a nedokaze predat souradnice pres porovnani wifi profilu, protoze primarne pouzije gps, ale satelit v pokoji pod stropem nejsou videt.
Existuje nejaky rychly testGPS portal ?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
overeni, porovnani GPS lokace v mobilnich zarizeni
-
- Kontaktovat uživatele:
A podle čeho ti dá souřadnice ntb a s jakou přesností? Jestli to je +-100m tak to je tak možná Google lokace podle wifi, kterou naskenovalo auto Street view.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Hledam web stranku, ktrerou kdyz si otervu v mobilu nebo v notebooku aby mi ukazala vysledek funkce get position.
Takto si overim kdyz mam vedle sebe na stole mobila, notebooka Smybian, Android, Win kdo preda info a kdo ne.
Prisel jsem na to, ze Symbian nedokaze vybrat Wifi pozici pokud neni dosptupny prijem ze satelitu (tedy sedim v kanclu pod strechou a presto jsem pripojeny pres wifi)
Potrebuji si tedy overit co mi poskytuej mobil, neresim esli neco nekde google fotil, snbimal, ukaladal.
Nez si tu strankunapisuz tak hledma zda nejaka stranka existuje nekde na netu.
Takto si overim kdyz mam vedle sebe na stole mobila, notebooka Smybian, Android, Win kdo preda info a kdo ne.
Prisel jsem na to, ze Symbian nedokaze vybrat Wifi pozici pokud neni dosptupny prijem ze satelitu (tedy sedim v kanclu pod strechou a presto jsem pripojeny pres wifi)
Potrebuji si tedy overit co mi poskytuej mobil, neresim esli neco nekde google fotil, snbimal, ukaladal.
Nez si tu strankunapisuz tak hledma zda nejaka stranka existuje nekde na netu.
Laibir píše:A podle čeho ti dá souřadnice ntb a s jakou přesností? Jestli to je +-100m tak to je tak možná Google lokace podle wifi, kterou naskenovalo auto Street view.
0 x