❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Tupej, spolehlivej switch

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Tupej, spolehlivej switch

Příspěvekod sub_zero » 13 years ago

Máte někdo tip na spolehlivej tupej (unmanaged) switch? 24x nebo 48x 100 + 2x 1Gbit. Potřebujeme nahradit ty offikovy 3COMY. Podminka je, aby zvladal kratkodovy vypadky napajeni a sem tam spicka bez zatuhnuti :)
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Jak to chceš otestovat? :-) Něco malého jsem už zkoušel ... a každé zařízení co jsem vyzkoušel bylo v pohodě. Ať jsem ten čudlík mačkal jak chtěl :-) Jedno z nich jsem pak nasadil a hádej co do týdne udělalo?
sub_zero píše:Podminka je, aby zvladal kratkodovy vypadky napajeni a sem tam spicka bez zatuhnuti :)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Já to beru v porovnání s těma 3COMama. Ty jeli cca 5 let v poho, ale teď jim chudinkám začínaj odcházet porty. Představa je něco okolo 4tis za 24portů.
0 x

Jirka Lazorčák

Walkeer

Příspěvekod Walkeer » 13 years ago

tp-link + UPS? pripadne vykuchat ten interni zdroj a narvat tam zalohovany baterii. pro odvaznejsi narvat dovnitr nejakej veelkej kondik a nabijet ho pres odpor s tranzistorem, abys neodpalil zdroj.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

taky muzu doporucit tp-link - at uz 5,8,16, 24 i 48 port - nikdy sem nemel problem s vytuhnutim a to mam vetsinu bez upsky...
0 x
Jan Ptáček

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

No kuchat se nic nebude :) TP Linky nevim nevim.. mediakonvertory OK, ale se switchema mmám celkem špatný zkušenosti. Spíš jsem myslel, zda nemá někdo vyzkoušený nějaký HPčko, Edge, Zyxel
0 x

Jirka Lazorčák

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Za to sekání stejně většinou může zdroj. To je známá věc. Takže vykuchání a náhrada zdroje pomůže dost. Viz jedna z prezentací v Srní.
Ale ani edgecory ES3528, ani např. 3com 4210 tím netrpí. Alespoň se nepamatuji že by se po nějakých elektrických problémech sekly.
sub_zero píše:No kuchat se nic nebude :) TP Linky nevim nevim.. mediakonvertory OK, ale se switchema mmám celkem špatný zkušenosti. Spíš jsem myslel, zda nemá někdo vyzkoušený nějaký HPčko, Edge, Zyxel
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.