❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

opatrenie tusr - cena

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
asdewq

opatrenie tusr - cena

Příspěvekod asdewq » 13 years ago

Ak tu uz taketo vlakno niekde je tak ma prosim nelincujte, akosi sa mi ho nedari v tom rozculeni najst :( ... kedze sa neviem zaregistrovat na skfree, pisem to sem urcite to tu citaju aj ludia odtial a hadam pretlmocia... dal som si tu namahu a oslovil som niekolko firiem ktore sa zaoberaju uvedenou problematikou, dostal som na stol obsiahle cenove ponuky a... skoro ma vystrelo, ponuky boli tak od 30 do 70tis bez DPH... lenze... nepisem v czk ale v EURACH.... takze tolko k financnej otazke.
0 x

asdewq

ano to je ono, ponuka zalezi od velkosti siete a poctu zamestnancov ale toto bol rozsah v ktorych sa oslovene firmy pohybovali pri pocte <2tis zakaznikov a < 10 zamestnancoch
0 x

asdewq

pre tych co chcu vediet konkretne detaily ponuk ktore tu mam poslite SZ par detailov kludne poskytnem.. ak to nema byt len papier od stola ide to do trochu inych rozmerov

a este druha malickost, nechcem verejne ale kto by mal zaujem osobne tieto veci davam dokopy s jednou firmou ktora podla mna dala velmi serioznu ponuku a vedela sa prisposobit cenovo aj mensiemu isp takze opat v pripade zaujmu SZ, kontakt odovzdam tu nechcem aby to nebola reklama...
0 x

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

hlavne to rozoberame na nespravnom fore kedze slovakov je tu tak 5 a pol. ;)
0 x

asdewq

midnight_man ja by som to kludne riesil aj inde ale po par neuspesnych pokusoch o prihlasenie po reg ma presla chut ro riesit ucet tam aj mam no prihlasit ma to.neprihlasi ked skusim zalozit iny malo to uplne rovnaky vysledok niekde som tam pisal aj mail. Odpoved ziadna tak neviem ci neprisiel alebo je problem inde ale nechal som to tak :)
0 x