tohle je docela zajímavé
http://www.zive.cz/clanky/na-prahu-cipo ... fault.aspx
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Intelu povedlo zdigitalizovat zpracování Wi-Fi signálu
Intelu povedlo zdigitalizovat zpracování Wi-Fi signálu
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Chapu to dobre tak, ze to neco jako audio zesilovac ve tride D?
0 x
By mě zajímalo, jak to řeší vnitřní přeslechy atd. A taky odolnost vůči parazitním vlivů přineseným skrze anténní systém.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
zrejme digitalne
asi se nembudu moc mylit kdyz prohlasim, ze libovolny analogovy clen lze emulovat digitalne.
Tahle technologie by mohla drasticky snizit cenu profi spoju ve vyssich frekvenich (10-200GHz), ktere dnes stoji statisice.

Tahle technologie by mohla drasticky snizit cenu profi spoju ve vyssich frekvenich (10-200GHz), ktere dnes stoji statisice.
0 x
mohla, taky mě to napadlo.
kdyby to byl zesilovač ve třídě D tak ho přece nevyvíjely 10 let. I když je pravda že i ten klasickej zesík třídy D má na výstupu nějaký nějaký cívky a kondíky jako pásmovou propust atd.. a tady to asi nebude.
kdyby to byl zesilovač ve třídě D tak ho přece nevyvíjely 10 let. I když je pravda že i ten klasickej zesík třídy D má na výstupu nějaký nějaký cívky a kondíky jako pásmovou propust atd.. a tady to asi nebude.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
hapi píše:mohla, taky mě to napadlo.
digi zesik funguje tak, ze pomoci vysokych frekvenci, ktere digitalne spina, vyrabi nizsi frevence, coz asi nebude princip teto digitalni wifi

0 x
Walkeer píše:Tahle technologie by mohla drasticky snizit cenu profi spoju ve vyssich frekvenich (10-200GHz), ktere dnes stoji statisice.
Tuto vizi zde na fóru razím už delší dobu, ale zatím se potýkám s velkým nepochopením, takže zatím s tím raději nepočítejme

0 x
T-T