❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

OT: Intergram story

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
svestka
antispam: Ano

OT: Intergram story

Příspěvekod svestka » 13 years ago

O tohle se musím podělit, koho to obtěžuje, omlouvám se.

Situační scéna:
Zvonek u dveří zvoní. Za dveřmi sympatický klučina, odhadem kolem 20.
"Dobrý den, já jsem z Intergramu, provádíme kontrolu zda provozujete ve firmě rádia, nebo jiné audio přijímače." Ukazuje průkazku, asi pravou :)
"Jasně, pojďte dál".
Ani nevstoupil do dveří, jen nahlédl dovnitř.
Říkám: "Víte, my tady stejně nemůžeme nic poslouchat, hučí nám tu servery." Chtěl jsem dodat - s Linuxem, ale odpustil jsem si to:) Na stole právě startovala 1U stíhačka :)
"Aha, tak to je v pořádku, na shledanou." Něco si poznačil a odchází, míří do dveří přes chodbu, kde holkám z jazykové školy vyhrává v rádiu nějaká hitovka.
Když jsem šel asi za 15 minut zase kolem jejich dveří, pořád si něco zapisoval, slečny vypadaly na panáka :)

Takže, vám taky good luck, ať ty servery pěkně hučí :)
0 x

David Liška
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod David Liška » 13 years ago

Slyšel jsem, že si na to Intergram najímá nějaký brigádníky. Když jsem byl DJ, tak skoro každej hospodskej platil jenom OSU. Pak jsem dělal pro OSU za 6 měsíčně kontroly a několikrát jsem při kontrole dostal málem do držky a hlavně obě dvě ty organizace jsou amatérský vyděračský spolky, podporovaný vlivnýma mediálníma magnátama.
0 x