❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Velikost příloh...

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
honzam

Velikost příloh...

Příspěvekod honzam » 13 years ago

Nešlo by povolit pro přílohy větší limit než 256KiB ? Občas nahrávám malý JPG obrázek ale bohužel se do limitu nevejde :(

Dále by bylo užitečné pokud by se zobrazoval alespoň malý náhled přílohy.

Děkuji
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Zamítá se :) Před časem jsem to taky psal a byl jsem odbytý s tím, že každý kdo sem přispívá, je ISP a má možnost ten img přilinkovat z vlastního serveru, nebo nějakého imageshack like serveru.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

přesně tak, udělal jsem si kvůli tomu u nás na serveru složku pro tyhle případy.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

A je to i velice praktické. Když jednou za čas chceš udělat pořádek na serveru, musíš tam ten bordel k fóru nechat, aby odkazy zde zůstaly živé ;)
0 x

Myghael

Příspěvekod Myghael » 13 years ago

Tak nemusíš... Viz ty haldy mrtvých odkazů ve starších vláknech. :D Smazat ty vlákna by nebylo řešení, pár vláken z roku 2006 už mi ušetřilo nejeden dotaz. :)
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

Chlapi zkuste se do těch dvěstě kilo vlézt. Ty zálohy by za chvilku opravdu byly obludné. Co se týká náhledu přílohy, nejsem si jistý, že by phpBB něco takového obsahoval, ale rád se nechám opravit.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

Tak jako vlezem se, ale někdy je to na úkor velikosti obrázku a tím pádem čitelnosti :(
0 x