❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Priebežné uchytenie optických patch kablov v lištách

Výstavba optických sítí, pokládky a průvěsy kabelů, administrativa.
midnight_man

Priebežné uchytenie optických patch kablov v lištách

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

Páni potrebujem konštruktívnu radu ako priebežne uchytit patch kable ktore budu v lištách pozdĺžne v chodbe cez 13 poschodi. Klienti budu mat každy jeden vlastny patch kabel z racku až do bytu a nerad by som aby opto kable vyseli v lištách od 13teho po 1 poschodie.

Potrebujeme tie káble priebežne v lištách uchytit aby sa rozložila sila. Ideálne 2x na každom poschodí, no nenapadá ma žiadne košer riešenie pri ktorom by neboolo riziko poškodenia patch kabla, su to tie klasické žlté :)

Diky.
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

tie klasické žlté toho vydrží ku..a dost, viděl jsem, že to měli v lištách 40x40mm a v patře v té liště měli zašroubovanou takovou tu bílou čtvercovou příchytku na stahovací pásek a všechno to k ní bylo páskem stažený
0 x

midnight_man

aku prichytku??? mne by sa hodilo niečo, čo sa prilepí na lištu a dá sa to otvárať, aby som zakaždým nemusel cvakať zdrhovadlá keď sa bude pridávať patch kabel. Inač si tiez myslim ze tie kable toho vydrzia viac ako dost..ale istota :)
0 x

midnight_man

no sak prave preto to potrebujeme priebezne uchytavat..aby to nevyslo za tú poslednu hornu hranu....tieto drziaciky vyzeraju super ale to tam budem musiet dat aspon 10 patchkablov hned naraz aby sa to udržalo...ale asi to tak spravím :) ostanu pripravene na inštalaciu. diky pani :)
0 x