forkman píše:Už jsem se zděsil, že se tady budeme bavit jen o bagrováníZkusil jsem ten problém zadat profesorovi fyziky z VUT, tak uvidíme jak se to bude teoreticky mít
KLidně bych to do země hodil, ale není tam obyč pole, jsou to políčka u domů (asi 5 různých majitelů) a jsou tam i ploty a tak. Obejít menšíma převěsama by to šlo, po pouličních lampách. Je to "jen" 2x tak daleko, ale problém je v tom, že jeden skok mezi lampama by musel jít skrz břízy a to nevím jestli je rozumná volba. Leda to natáhnout napřímo i okolo a čekat co dřív rupne
Po těch lampách se mi to nechce tahat taky kvůli tomu, že se mají údajně do roka měnit a pak nevím co bych si s tím počal
Ajfel píše:Dojed se podivat k nam, tady u nas jedna firma natahla preves, podle mapy.cz jsem to odhadl na 280m, vede to nad hlavni silnici, pres reku, vubec se divim, ze jim to nekdo povolil, ale je taky mozne, ze je to na bilo
forkman píše:Ajfel píše:Dojed se podivat k nam, tady u nas jedna firma natahla preves, podle mapy.cz jsem to odhadl na 280m, vede to nad hlavni silnici, pres reku, vubec se divim, ze jim to nekdo povolil, ale je taky mozne, ze je to na bilo
Takže i v praxi to možný je, jak se zdáA kam se mám přijet podívat?
Je ten převěs mezi bodama se stejnou výškou, nebo je jeden o pár mětrů výš, jako to mám já? Docela by mě taky zajímalo jak dlouho to tam je, potřeboval bych aby to vydrželo aspoň rok, než se u nás ve vsi začne dělat nové el. vedení pro pouliční lampy.