❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
přípolož k E-onu
- svestka
- antispam: Ano
přípolož k E-onu
O jaký podíl na výkopových pracech si říká EON, když se mu tam cpeme s optikou? Chápu že kvůli nám se budou dělat výkopy mírně širší, teď mi jde jen o nástřel. Díky.
1 x
-
cmgn
Zdarek, záleží na tom, na koho tam narazíš a s kým jednáš. A taky jakou lokalitu chceš.
Kdyžtak můžeš PM. Mám do E.ONu dobrý konexe
0 x
- svestka
cmgn píše:Zdarek, záleží na tom, na koho tam narazíš a s kým jednáš. A taky jakou lokalitu chceš.
aspoň hrubý nástřel by nebyl možný? pro zpracování projektu potřebuju něco "na odražení se", naprosto netuším ceny, ...
díky
0 x
-
pelag
- Kontaktovat uživatele:
U Čezu o tom rozhodovala firma co kopala. Zásadní podmínka byla hotová doku s UR a nezdržovat stavbu.
Ten kdo kopal si řekl od 100-300m záleželo na vazbách atd. Řešilo se vždy město takže 100% v chodníku.
Ten kdo kopal si řekl od 100-300m záleželo na vazbách atd. Řešilo se vždy město takže 100% v chodníku.
0 x
-
forkman
Mám podobnou zkušenost, borec od ČEZu si řekl o kilo za metr s tím, že náš přikryjou před stavebním úřadem, bohužel až po tom, co nás neinformovaný kopáč napráskal 
0 x
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
a co pak bylo?
tohle musi byt hura rychlo akce. Nikdo nesmi nic vedet a pak nabehnout vsechno polozit a hned zasypat a nic nesmi byt videt.
tohle musi byt hura rychlo akce. Nikdo nesmi nic vedet a pak nabehnout vsechno polozit a hned zasypat a nic nesmi byt videt.
0 x