stepan.benes píše:Vezmu hypotetický příklad: Chtěl bych podnikat v jako rozvoz písku z pískovny ke klientům a potřebuji nakoupit auta na rozvoz písku. Můžu koupit řekněme náklaďáky od DAFu, jeden mě stojí 5 milionů, maximální rychlost má 100 km/h, spotřeba 30 na 100. Nebo trojkový bavoráky, přičemž jeden stojí milion a maximálku má někde okolo 300 km/h a žere pod 15l/100km. Jasná volba - koupím bavoráky, jezdí rychleji, jsou levnější, mají menší spotřebu ... A ejhle průser, do bavoráku nemám kam naložit písek, leda tak čtvrt kubíku do kufru (DAF by uvez 12 tun) a auto se po roce nakládání/vykládání rozpadne, protože je to osobák. Někde na začátku jsem v rozhodování udělal chybu - díval jsem se jenom po části parametrů, který by mě při výběru měli zajímat a tenhle v pravdě šílenej hypotetickej příklad mi připomíná tuhle diskuzi. Přece měření stylem funguje/nefunguje nemůže brát nikdo vážně ! A nebo ano ?
Nevim cemu jsi nerozumnel na dovetku "neberte to doslova"
Pro nase auto byla dulezita cena, propustnost alespon 50/50 a zabudovana wifi. Televizi neresime, pokud vydrzi alespon Ordinaci v ruzove zahrade, tak to beru jen jako plus.