❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

FTTB switch pro Triple-Play

Výstavba optických sítí, pokládky a průvěsy kabelů, administrativa.
stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Re: FTTB switch pro Triple-Play

Příspěvekod stepan.benes » 12 years ago

ludvik píše:Je to tajné, nebo se s námi ostatními podělíš? :-)

RAket píše:Akorat HP nema produkt na kocovy FTTH access, ne??? Krome 4800G-sfp a to je na access overkill jak cenou, tak mnozstvim fci.

používáme ještě trochu větší overkill :), šasíčka 750X, nejvíc 7506 a 7510. Máme na to projektovku, a ještě ušetříme za agregaci a další věci, switch odmaká všechno :)
pokud to někoho zajímá, může se mi ozvat ...
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Hmm ... tak to málokdo uživí. Ale řádově cena by byla zajímavá pro leckoho (vím, že musíš tajit, tak zaokrouhli).

stepan.benes píše:
ludvik píše:Je to tajné, nebo se s námi ostatními podělíš? :-)

RAket píše:Akorat HP nema produkt na kocovy FTTH access, ne??? Krome 4800G-sfp a to je na access overkill jak cenou, tak mnozstvim fci.

používáme ještě trochu větší overkill :), šasíčka 750X, nejvíc 7506 a 7510. Máme na to projektovku, a ještě ušetříme za agregaci a další věci, switch odmaká všechno :)
pokud to někoho zajímá, může se mi ozvat ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 12 years ago

ludvik píše:Hmm ... tak to málokdo uživí. Ale řádově cena by byla zajímavá pro leckoho (vím, že musíš tajit, tak zaokrouhli).

U 7506 cca 1200 Kč per port. Ve vyšších koncetracích na 7510 to jde níž. Naproti tomu jsme u 4800G jsme pak necelých 1 700 Kč.
U DCN to vycházelo necelých 700, cena sice dobrá, ale o těch 750X od doby nasazení nevíme 8)
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!