❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Tipn na nejlevnejsi Riser kabel
-
zubodravec
- Kontaktovat uživatele:
Tipn na nejlevnejsi Riser kabel
Delame rozsahlou instalaci GPON a sami si to financujeme (predpoklad cca 10 000 metru), tedy tlacim na nejlevnesi porizovaci cenu Riser kabelu. zatim nejlevneji jsem pordil v Opticordu v CR cca za 2 kc/metr 24vlaken a v Polsku cdr.pl je jeste levnejsi (riser Opton) ccca 17 Kc /metr za 24 vl. v minimalnim navinu 500 metru. Vi nekdo jeste o levnejsim zdroji ?
0 x
- hapi
to fakt dělá takový množství cenu? nám ho dávaji za 28kč/m KDP Riser
0 x
-
basty
- Kontaktovat uživatele:
mnozstvi dela hodne. Chce to proste kazdymu napsat poptavku a vyjednavat. Pokud je velky odber, tak dokazou jit s cenou hodne dolu, jako obecne u vseho
0 x
-
S_a_M
- hapi
-
tulo
Ja neviem logika mi vravi ze tam chcel zubodravec napisat 20kc
0 x
-
S_a_M
Tak to je celkem zjevny ale napsal 2 takze se divim co se mu na tech dvou nezda
...
0 x
- Insider
- Kontaktovat uživatele:
zubodravec píše:Delame rozsahlou instalaci GPON a sami si to financujeme (predpoklad cca 10 000 metru), tedy tlacim na nejlevnesi porizovaci cenu Riser kabelu. zatim nejlevneji jsem pordil v Opticordu v CR cca za 2 kc/metr 24vlaken a v Polsku cdr.pl je jeste levnejsi (riser Opton) ccca 17 Kc /metr za 24 vl. v minimalnim navinu 500 metru. Vi nekdo jeste o levnejsim zdroji ?
17K za 24 vláken je ok, CDR je sice bez klouzku, ale je to fakt pěkný. Šak se stavte..
0 x