Ahoj,
hodí mi sem někdo tipy na ověřený 24 portový SFP 155mbit switche s gigovým uplinkem?
Nic od toho nechci, jen funkci mediakonvertoru s managementem. Bude to na provozech pro připojení výrobních terminálů.
Díky.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
switch 24x SFP 155Mbit
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
switch 24x SFP 155Mbit
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
- Salamander
-
- Salamander
moravec.lukas píše:nebo taky ES3510MA
ten ma jenom 10 portu, a jeste navic metalickych
0 x
A to bych možná viděl jako problematické ty 155 Mbit.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
Třeba taková SG300-28SFP od Cisca je už dneska k mání pod 11tis (techdata napr) a umí jak 100M, tak 1G.
0 x
Lukas Kristek
- Salamander
ludvik píše:A to bych možná viděl jako problematické ty 155 Mbit.
Muzu se zeptat proc?
0 x
Ne každý switch podporuje v SFP slotu 100 Mbit, takže 155 bude ještě horší ...
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
- Salamander
ludvik píše:Ne každý switch podporuje v SFP slotu 100 Mbit, takže 155 bude ještě horší ...
155Mbit je line-rate 100FX SFP modulu, stejne jako o 1000Base maji 1250Mbit line-rate.
Jinak oba dva mnou zminovane Edge-Cory 100FX SFPcka podporuji.
Samozrejme se muzu plest a on potrebuje 155Mbit STM-1, ale na to uz je potreba trosku jiny druh zarizeni.
0 x
Používáme MAIPU řady S3100 - 24x100Mbps SFP slot - funguje v pohodě, ale už se asi nejspíš nedá koupit. Brali jsme přes Intelek.
Potom používáme DCN DCS-4500 - 24xSFP slot pro 100Mbps i 1Gbps - funguje v pohodě. Alternetivo
Potom používáme DCN DCS-4500 - 24xSFP slot pro 100Mbps i 1Gbps - funguje v pohodě. Alternetivo
0 x
Hele AT jsou na toto spolehlivé, ale osobně už bych do DCN kvůli konfiguraci těch aliedu sám vis jak jsme je u mě nastavovaly. Jsou rock stable ale nastavit všechno tak jak si člověk představuje když to nepoužívá všude je prostě peklo. Obě dvě se dělají i 48V napajenim.
DCN umí i -48V jen tak pro inf o kdyby to někoho zajimalo.
DCN umí i -48V jen tak pro inf o kdyby to někoho zajimalo.
0 x
Ferenc Richard
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.
info[at]RFservis[dot]cz
+420 774 164 886
Vystavba telek. reseni LTE, 3G, 2G [HUAWEI,NOKIA..]
Mikrovlny ericsson, huawei, ray, alcoma...
Vytyčování met. a opt. siti o2
Servis a udrzba mob. a fix stanic.
Poskytovani telek. sluzeb Olomoucky kraj.