❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Pronájem HDPE trubek
Pronájem HDPE trubek
Pronajem HDPE od mesta, mate s tim nekdo zkusenosti ? Jaka byva orientacne cena, podminky, potrebne veci k vyrizeni atp.
0 x
Také by mě zajímalo. My máme nabídku na 2 Kč/bm bez DPH /měs, což mi příjde hodně když jsou to trubky FTTH. Než se člověk dostane vláknem ke klientovi, tak z ceny za net nezustane nic.
0 x
Je třeba to dobře spočítat, popř. městu nabídnout nějakou kompenzaci 

0 x
MK nebo UBNT mám rád, ale nad FTTx není :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Najem v kolektorech stoji 6 Kc + DPH/metr, samozrejme na sidlisti, kde se takto propojuji panelaky to financne jde.
Na mne pusobi 2 Kc za metr jako slusna cena, ale nevim jakou mas lokalitu.
Na mne pusobi 2 Kc za metr jako slusna cena, ale nevim jakou mas lokalitu.
Laibir píše:Také by mě zajímalo. My máme nabídku na 2 Kč/bm bez DPH /měs, což mi příjde hodně když jsou to trubky FTTH. Než se člověk dostane vláknem ke klientovi, tak z ceny za net nezustane nic.
0 x
Je to ulice. Takže než se dostaneš k šachtě, tak zaplatíš 1500 měsíčně. A od šachty je to průměrně ke každému 70m, takže co klient to 140 + DPH dolu z ceny netu. Takže pak dávaš net za desetinu ceny pokud máš penetraci do 30 %. V kolektorech dojedeš k desítkám klientů, tady k jednotkám. Ale ono to nějak půjde. 

0 x