❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zemní kabelové komory - jak na to?
Re: Zemní kabelové komory - jak na to?
Vlastně od Sitelu mám ještě několik malych komor. Mají takové tubusy pro zemní spojky a jsou dělané na kruhové poklopy.
0 x
Stakkabox je takto super. Mame posledni kusy, ale dovozce se nejak nedohodnul s vyrobcem a tak stakkaboxy uz nejsou a nebudou. Ty byly podle me super. Skladacka + celkem dobra cena.
Jedna se mi o boxy pro obec, kde jich bude treba 50, proto i ta velikost a hlavne cena, ktera musi byt v takovym poctu co nejmensi. Co se tyce vik, tak to prevazne v zelenym a 1,5t mi staci.
Vodomerna sachta je takto moc hluboka a velka. Pocitam i tu hloubku max do 50cm a hlavne bez dna.
Jedna se mi o boxy pro obec, kde jich bude treba 50, proto i ta velikost a hlavne cena, ktera musi byt v takovym poctu co nejmensi. Co se tyce vik, tak to prevazne v zelenym a 1,5t mi staci.
Vodomerna sachta je takto moc hluboka a velka. Pocitam i tu hloubku max do 50cm a hlavne bez dna.
0 x
Osobně mohu doporučit jak cenově tak kvalitově komory HIDROSTANK.
+ skladnost
+ lehkost
+ výdrž
+ cena
+ skladnost
+ lehkost
+ výdrž
+ cena
Naposledy upravil(a) CoffEman dne 04 Jan 2016 09:57, celkem upraveno 2 x.
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
- midnight_man
Chlapi kolko vyjde taka normalna zemna sachta pod chodnik? Nemusi to byt extra velka, niečo standardne. Viete odporucit model a dodavatela? dakujem
0 x
Tohle by to mohlo vyhovovat:
Hidrostank, 580x580x400mm, nosnost 40 tun = 1400.- bez víka
Hidrostank, 580x580x400mm, nosnost 40 tun = 1400.- bez víka
0 x
- midnight_man
Prodává to ma-fia.cz mrkni k nim. Víka jsou dle tonáže, nejlevnější je tušim 1.6t za cca 1600.-Kč
0 x