Ahoj,
nemá někdo typ na dodavatele krycí folie do země na telekomunikace? Bereme z alternativa, ale 2kč/m mi přijde docela ranec za blbej igelit.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Krycí folie do výkopů oranžová
Muzes dat prosim link? Nikde ji tam nemuzu najit. Ta cena je myslim hodne dobra pokud je to opravdu oranzova paska aspo 22cm siroka.
ja beru od subrta
ja beru od subrta
0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Dáváme radši plastový desky. Oproti fólii je to jistota, bagrista by už musel bejt fakt trumbera (i když to je docela možný). Ale představa, že mi někdo překopne 3000 vláken u POPu ...
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
basty píše:Muzes dat prosim link? Nikde ji tam nemuzu najit. Ta cena je myslim hodne dobra pokud je to opravdu oranzova paska aspo 22cm siroka.
ja beru od subrta
ten jejich shop nepoužívám, objednávám telefonicky nebo osobně na pobočce
0 x
Peyrak píše:basty píše:Muzes dat prosim link? Nikde ji tam nemuzu najit. Ta cena je myslim hodne dobra pokud je to opravdu oranzova paska aspo 22cm siroka.
ja beru od subrta
ten jejich shop nepoužívám, objednávám telefonicky nebo osobně na pobočce

0 x
Dáváme desky i folii.
Folie 1,50/m 220mm šířka při odběru 5km
my jí necháváme potisknout firmou s potiskme to koštovalo 2,10m , bereme pres Korecka a maximalni spokojenost
Folie 1,50/m 220mm šířka při odběru 5km
my jí necháváme potisknout firmou s potiskme to koštovalo 2,10m , bereme pres Korecka a maximalni spokojenost
0 x
Lukáš Sajdl
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“
„Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“