❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Topné kanály a vaše zkušenosti
presne tak, taha silon tym, ze zaplni obvod ruri.
Skus nasat igelitovy sacok vysavacom a hned ti to bude jasne
Skus nasat igelitovy sacok vysavacom a hned ti to bude jasne

0 x
tak včera jsme protáhli 80m, 4x pravý úhel, vnitřní průměr cca 70mm, dělali jsme to kobrou na čištění kanalizací, mašinu na to a 30m péra má kamarád, těch zbylých 60m jsme měli půjčených z dalších 3 firem, když jsme vytahovali péro vtahovali jsme 4mm repku, kterou jsme tam měli napojenou přes obrtlík
0 x
Zdravím, nedávno jsme zjistili poškození prvků v kanálech od potkanů MT 10/5,5mm prokousaná tak, že sotva držela pohromadě.
Udajně se dnes přidává do prvků nějaká přísada, že jim to už nechutná.
Setkal se ještě někdo s podobným problémem, vlákna jim totiž chutnaj také, zjištěno ve vnitřních rozvodech domů.
Udajně se dnes přidává do prvků nějaká přísada, že jim to už nechutná.
Setkal se ještě někdo s podobným problémem, vlákna jim totiž chutnaj také, zjištěno ve vnitřních rozvodech domů.
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Duraline vyrábí trubky s antirodent ochranou, ale používají se spíše v zemích, kde všechno funguje jinak
Itálie, Španělsko apod. Každopádně, jestli ta ochrana bude opravdu vždy fungovat asi nikdo nezaručí. Ochrana, která je 100% funkční je dána rozměrem trubky, když je trubka taková, že se to hlodavcům nevejde do tlamy, je vyhráno.

0 x
[quote="Radek Úlehla"Ochrana, která je 100% funkční je dána rozměrem trubky, když je trubka taková, že se to hlodavcům nevejde do tlamy, je vyhráno.[/quote]
To bych asi tak úplně netvrdil, řešil jsem tu prohlodanou HDPE 40/33. Jinak mám vypozorováno, že pokud jsou u sebe MT, HDPE a UTP, vždy jdou hlodavci po těch UTP, na jedné trase jsme tam UTP strčili jen kvůli tomu aby tam ta MT byla v klidu
To bych asi tak úplně netvrdil, řešil jsem tu prohlodanou HDPE 40/33. Jinak mám vypozorováno, že pokud jsou u sebe MT, HDPE a UTP, vždy jdou hlodavci po těch UTP, na jedné trase jsme tam UTP strčili jen kvůli tomu aby tam ta MT byla v klidu

0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
A nebylo to v okolí jaderné elektrány nebo uranových dolů ?
O prokousané 40/33 jsem ještě fakt neslyšel.

0 x
Topný kanál na sídlišti, v trubce vyhlodáno kolečko cca 3 cm průměr a přehlodanej kabel.
0 x