❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

veřejný scuk

Informace o pořádaných akcích a setkáních uživatelů.

Jsem pro

Jsem pro
8
50%
Možná
8
50%
Nemám zájem
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 16

Stanislav Hrncir

veřejný scuk

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 15 years ago

čus.. co tahle se někdy scuknout a zajít na kofolu /každý po svém/, probrat co se děje nedějě co komu jede či nejede a podobně ? prostě takové sobotní odpoledne..
0 x

michal.siman

Příspěvekod michal.siman » 15 years ago

Stanislav Hrncir píše:čus.. co tahle se někdy scuknout a zajít na kofolu /každý po svém/, probrat co se děje nedějě co komu jede či nejede a podobně ? prostě takové sobotní odpoledne..

sem pro, ale to urcite bude v praglu, brne nebo v ostrave ... takze kdyz by nekdo byl pro plzen :-) btw pojedete na rabi?
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 15 years ago

Rabi ma zas pro me debilni datum - 3.9., partnerka planuje vzdy na posledni vikend o prazdninach dovolenou... :?
Mimochodem vedeli jste, ze Poboril domluvil na Rabi prodej 802.cz ? (Tim chci jen naznacit, ze Rabi nemusi byt pro nekoho jen tak bezvyznamna akce... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
0 x

Stanislav Hrncir

myslel sem akci lokálního významu.. zlín a okolí třeba v tom zlíně.. zbytek je už na každého fantazii
0 x

michal.siman

Stanislav Hrncir píše:myslel sem akci lokálního významu.. zlín a okolí třeba v tom zlíně.. zbytek je už na každého fantazii

no dyk to rikam, zlin :-(
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji :-) az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

michal.siman píše:
Stanislav Hrncir píše:myslel sem akci lokálního významu.. zlín a okolí třeba v tom zlíně.. zbytek je už na každého fantazii

on myslel lidi z okoli zlina ve zline, z okoli plzne treba v ostrave, prazaci v brne a brnaci v praze :D :D :D :D
0 x

michal.siman

Ajfel píše:
michal.siman píše:

on myslel lidi z okoli zlina ve zline, z okoli plzne treba v ostrave, prazaci v brne a brnaci v praze :D :D :D :D

:-D
0 x

Stanislav Hrncir

samá prdel... to by vám šlo :lol:
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 15 years ago

Co tak http://www.ok1khl.com/view.php?cisloclanku=2010012801 ? Geograficky si myslim, ze to neni spatne misto, je tam trosku i nejaky program, a vecer se da u piviska a klobasy pokeca v kempu.
0 x

Stanislav Hrncir

to by nemoselo byt uplně špatné, je to trochu z ruky ale zase je to dostupné více lidem a na holice bych jel tak jak tak na burzu
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 15 years ago

miract píše:Co tak http://www.ok1khl.com/view.php?cisloclanku=2010012801 ? Geograficky si myslim, ze to neni spatne misto, je tam trosku i nejaky program, a vecer se da u piviska a klobasy pokeca v kempu.

good to mám za rohem, beru
0 x

Stanislav Hrncir

akorát by to chtělo aby někdo "místní" omrk situaci kde se tam dá sednout případně s kým si zamluvit nějaké místa k sezení na odpoledne, protože tam to mám trochu z ruky..
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 15 years ago

můžu to omrknout mám to asi 30km
0 x

Stanislav Hrncir

tak to pak jo, to já dívaja se do mapy to mám 233km
0 x