❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Skoleni Slovensko JALI & Klima

Informace o pořádaných akcích a setkáních uživatelů.
jali
Kontaktovat uživatele:

Skoleni Slovensko JALI & Klima

Příspěvekod jali » 18 years ago

Vazeni,

zda se, ze se ledy hnuly a skoleni u nasich Slovenskych bratri se stava realitou. Byli jsme pozadani o jedno skoleni mimo plan jeste drive, nez jiz avizovany termin zacatek brezna, to samozrejme nadale plati.
15.2. tedy poradame prvni skoleni na Slovensku. Skoleni je zcela vyprodane zakazniky spolupracujici firmy, davam to sem tedy jen pro Vasi informaci. Pokud se s nami chcete jen videt a pozdravit, muzete se prijet podivat, radi Vas uvidime.

podrobnosti na :

http://www.dobri.net/070215s/index.php
0 x
JALI

Nenašli jste zde odpověï ? podívejte se také na http://www.futureshop.sk/forum

martinkrug

Příspěvekod martinkrug » 18 years ago

Dobry den,

Radi by sme Vam predstavili aj druhe skolenie na Slovensku,

radi pozveme aj nasich priatelov z Čiech.

http://www.futureshop.sk/forum/viewtopic.php?t=12

S pozdravom.

Martin Krug.
Naposledy upravil(a) martinkrug dne 03 Feb 2007 17:25, celkem upraveno 1 x.
0 x

fujara

Příspěvekod fujara » 18 years ago

jali píše:Skoleni je zcela vyprodane zakazniky spolupracujici firmy, davam to sem tedy jen pro Vasi informaci.

Je to tajomstvo aka firma to bola?
0 x

oron

Příspěvekod oron » 18 years ago

fujara píše:
jali píše:Skoleni je zcela vyprodane zakazniky spolupracujici firmy, davam to sem tedy jen pro Vasi informaci.

v tom odkaze to mas napisane ...
0 x

Kryštof Klíma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kryštof Klíma » 18 years ago

oron píše:
fujara píše:

Zdravím všechny čtenáře této konference, nechci zde rozvádět žádné debaty o svém školení, dokonce sem ani přispívat a vylepšovat si svůj image reklamou na těchto vynikajících, ovšem nekomerčních stránkách /myslím, že je to i návrh k zamyšlení pro provozovatele těchto stránek/...Jinak školení se domlouvalo velice dlouho, byly dvě místa s dvěmi nezávislými firmami, přičemž byly dopředu známí podmínky, již jsem zmiňoval, že jakožto certifikovaný trainer společnosti MikroTik nejsem oprávněn provozovat tato školení pod jinou než svojí firmou, ale pouze na sebe a mít nějakého partnera distributora. Se jednou společností jsme toto konzultovali dost dlouho a vše vypadalo, že se to možná povede, nicméně později jsem postaven před hotovou věc, že toto školení se organizuje, vše je již domluvené, někdo by již registroval účastníky, což je nepřípustné, stejně tak, že bude zde participovat další MikroTik certifikovaný Trainer pan Martin Krug, který je taktéž profesionálem na svém místě, tedy školení bude také velmi přínosné. Jak jsem již i v mailové podobě nastínil těmto organizátorům, myslím, že je to pro slovenského zákazníka a účastníka školení, jedině výhodou, má šanci načerpat za dva dni dvkrát více znalostí a to ještě za více než příznivou cenu, doporučuji každému navštívit oba kurzy, případně porovnat, myslím si, že alespoň po zkušenosti z Polska, jedná se v obou případech o špičkové provedení, tedy opravdu lahůdkovou záležitost, oba jsme s panem Krugem, pokud takto mohu i za něj hovořit, spíše znalostmi obohacovali samotné lektory společnosti MikroTik, nebo jsme oba profesionály již dlouho.....

Tedy a si každý vybere kam půjde, doporučuji jít na obě. Pro obrovský zájem a nedostatečnou a vyprodanou kapacitu jsme přidali ještě opakování další den. Máme velký převis poptávky, pokud by bylo lidí 5, asi bych to již odmítl a přesunul, nicméně dalším 21 účastníkům toto udělat němůžu, proto budeme konat ještě jdno další den, bohužel již v termínu školení pana Kruga. Doufám, že nám toto promine a bude spokojen s účastí, tak jako my, tedy já Kryštof Klíma a Jaromír Lienert, zvaný JALI, kterého všichni také dobře znáte.....

Zatím všechny zdravím a přeju krásný den :D

Kryštof Klíma - certifikovaný Trainer MikroTikls Latvija

PS: Pokud by někdo chtěl, mohu poskytnout mailovou komunikaci s oběmi slovenskými společnostmi, s kterými jsem jednal, aby nemohlo dojít k nabytí falešného dojmu v neprofesionálm přístupu, myslím, že vždy právě moji zákazníci oceňují rovný a profesionální přístup. S ničím se netajím a každému rád odpovím, prosím jen mailem, ne zde, zde přispívám jen vyjímečně, není to můj web a respektuji soukromí jiných subjektů činných v MikroTiku, tímto děkuji společnosti Freebone za uvěřejnění mého příspěvku a jsem s pozdravem.
Naposledy upravil(a) Kryštof Klíma dne 03 Feb 2007 18:11, celkem upraveno 2 x.
0 x
Kryštof Klíma ****

poskytování poradenství v oblasti sítí Lan a Wan, servis a prodej výpočetní techniky

Mobil: +420 774 331 774
E-mail: klima@dobri.net

Kryštof Klíma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Kryštof Klíma » 18 years ago

oron píše:
fujara píše:

v tom odkaze to mas napisane ...

Ještě poslední věc, která je možná na některých akcích zavádějící, nikdo z certifikovaných Trainerů nejsem oprávněni certifikovat účastníky školení na MikroTik, toto je oprávněna provádět pouze společnost Mikrotikls Latvija osobně, a na jimi pořádaných kurzech !!!!!!!
0 x
Kryštof Klíma ****

poskytování poradenství v oblasti sítí Lan a Wan, servis a prodej výpočetní techniky

Mobil: +420 774 331 774
E-mail: klima@dobri.net

martinkrug

Kryštof Klíma píše:
Ještě poslední věc, která je možná na některých akcích zavádějící, nikdo z certifikovaných Trainerů nejsem oprávněni certifikovat účastníky školení na MikroTik, toto je oprávněna provádět pouze společnost Mikrotikls Latvija osobně, a na jimi pořádaných kurzech !!!!!!!

Tato vec je cista novinka ! Stale sa na tom pracuje a nie je to jednoduche.

Ano pravda, naša spoločnos nebude vydava certifikáty, ale bude pripravova záujemcov na absolvovanie certifikačného testu priamo cez portal training.mikrotik.com ktory bude možné podstúpi po ukonční kompletného tàningu a to buï ako BASIC alebo ako ADVANCED.

Budeme sa snaži pripravi našich úžastníkov nielen na to aby zvládly spravi test, ale aby aj boli schopný použit svoje vedomosti v praxi.

Podmienky na zvládnutie testov sú dos vysoké a aj PROFESIONÁLI majú problémy, preto spolupracujeme na prekladoch a vlastných online školeniach, tiež pracujeme este stále na preklade Mikrotik manuálu ktorý dostanú účastníci kurzu.

s pozdravom Krug.
0 x

jali
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jali » 18 years ago

martinkrug píše:Dobry den,

http://

S pozdravom.

Martin Krug.

Jan mala poznamka

moc se mi nelibi, ze si davate reklamu do meho vlakna, nezda se mi to zrovna koser. Vsimete si, ze zakladam na kazdou akci samostatne vlakno.
0 x
JALI

Nenašli jste zde odpověï ? podívejte se také na http://www.futureshop.sk/forum

martinkrug

jali píše:
martinkrug píše:Dobry den,

http://

S pozdravom.

Martin Krug.

Jan mala poznamka

moc se mi nelibi, ze si davate reklamu do meho vlakna, nezda se mi to zrovna koser. Vsimete si, ze zakladam na kazdou akci samostatne vlakno.

OK, dam si na to pozor, respektujem to.

Martin.
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 18 years ago

Pana Kruga jsem upozornil, že by bylo víc než vhodné se zamyslet nad svými příspěvky. Věřím, že se chytne za nos a bude respektovat jak naše forum, tak ostatní subjekty, které pořádají osvětu RouterOS.
0 x

martinkrug

Zdeněk Švarc píše:Pana Kruga jsem upozornil, že by bylo víc než vhodné se zamyslet nad svými příspěvky. Věřím, že se chytne za nos a bude respektovat jak naše forum, tak ostatní subjekty, které pořádají osvětu RouterOS.

Chytne za nos ?

pan Svarc ja som patril k jednym z tych subjektov ci uz som vas uvadzal na stretnutich so zakaznikmi, alebo na prednaskach ako vynikajuci zdroj , skoda ze ste si neoveril niektore veci skorej nez ste vyslovil tieto a podobne slova.

Martin Krug.
0 x