Na kolik se dnes cení spoj Alcoma AL10 V32 přenosovka cca 33Mbps. Za kolik se to dá prodat? Bez antén.
Měl by někdo zájem?
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Alcoma AL10 V32 33Mbps cena?
To je co zač? ME32 znám, V32 jsem googlil a krom nějaké zmínky, že to nabízel VanCo, jsem se nic nedozvěděl.
0 x
Repkins píše:To je co zač? ME32 znám, V32 jsem googlil a krom nějaké zmínky, že to nabízel VanCo, jsem se nic nedozvěděl.
No je to od Vanca AL10D V32 takhle to mají značeno, ale je to klasika Alcoma FOD s ochranou svorkovnicí dole. Přenosová kapacita 35Mbps v reálu cca 33 až 34 to dá.
Ladění je tam pomocí těch filtrů B1 B2
0 x
Takže klasika hranatá Alu pixla s deklem, bez antén a ozařovačů, jen se svorkovnicí? Zdroj? Škoda, že to nemá aspoň 30cm antény.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hele nepatri tohle spis do bazaru ? Jinak za 15tis bych to vzal 

0 x
Jo asi to patří do bazaru. Sorry.
Prosím o názor na tuto nabídku:
Jednotky AL10D V32 protiúčtem a místo nich osazení 100Mbps verze Racom RAy včetně redukcí na Alcoma antény, zdrojů PoE, konektorů CAT7
doplatek 52.000,- bez DPH s možností rozložení na 3x 17.000,-
Já myslím že je to velice solidní nabídka.
Co na to Viktor?
Prosím o názor na tuto nabídku:
Jednotky AL10D V32 protiúčtem a místo nich osazení 100Mbps verze Racom RAy včetně redukcí na Alcoma antény, zdrojů PoE, konektorů CAT7
doplatek 52.000,- bez DPH s možností rozložení na 3x 17.000,-
Já myslím že je to velice solidní nabídka.
Co na to Viktor?
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hmm, to se zas nekdo snazi mermomoci prodat
... ale na druhou stranu Racom neni spatny .. takze asi v klidu

0 x