❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

i4wifi.blog.cz: PowerBridge M10 - historie, současnost...

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

i4wifi.blog.cz: PowerBridge M10 - historie, současnost...

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

http://i4wifi.blog.cz/1207/powerbridge- ... -legalnost

Oceňuji informační otevřenost, kterou Michal Klečka v příspěvku prokázal. Zajímavé čtení.
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

No to jsem rád, že to hoši berou tak sportovně, sice zvýraznili několik nepodstatných faktů, opomněli několik podstatných skutečností, ale to je život. Každý to vidíme trochu jinak, ale výsledek bude vždy stejný.
Jsou to zákazníci, kdo zvedá červené, žluté a vylučovací karty.

Škoda, že pan Klečka nezmínil to, že I4wifi mezi lety 2006 - 2009 měla pověst firmy, která dost zásadním způsobem na zákazníka sere.
Pro seriozní firmy, pro které byla pověst Alfou a Omegou jejich existence + totální servis zařízení kdykoliv, opravdu nebylo a doposud není cílem prodávat přes firmu, která na hraně zákona prodává věci na základě obchodního zákoníku, bez jakékoliv podpory a se zárukou 6 měsíců.. Za poslední dva roky svoje manýry asi museli dost změnit, protože pro nás tato zkušenost znamenala - No more. Samozřejmě s jedinou konkurenční výhodou - cenou..
S panem Sedlákem jsem také jednal a vyplynulo z toho jedno.. Já budu vyrábět, instalovat a servisovat to co vyrobím - samozřejmě v ceně, a páně Sedlák to bude prodávat za moji výrobní cenu + 10procent+jeho marže+výhradní zastoupení.. Samozřejmě, že jsem to poslal do kopru.. Tohle nebyla spolupráce, ale přejmenování se na I4wifi.. :oops:
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

Souhlasim s insiderem ze i4 na zakazniky pekne srala , hlavne prodat , kdysis sem u nich nakupoval ale vyrizeni reklamace to byl horor zlata ipmedia nebo aspa :wink:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

ja jen nechapu o co presne se p. Sedlak jeste snazi, kdyz uz stejne vsichni vime, jak to cele dopadne a je to v teto chvili jen takove verejne tajemstvi ... takze bude pak mistr vracet prachy za vsechny prodane kusy ?
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 13 years ago

Viktore.. a jak to tedy dopadne? Dle mě (a spousty dalších) se to bude normálně používat.
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

A hele, máme nové vlákno na zabíjení času - původně "10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)" :)

Viktore, upřímně, byť jsem optimista, závidím ti tvůj (až přehnaný) optimismus :D
Podle mě se na měření dostal kus z jiné série a ne a ne u něj najít nějakou vážnější závadu. A tak den co den někdo přináší
další kusy na měření a výsledek je stále neuspokojivý (ve smyslu nalezení jen drobných mušek, nad kterýma se dají mřimhouřit oči)
a tak se tam brodí v desítkách kusů krabic s vírou, že se podaří najít aspoň jeden kus, který měřením neprojde... no a proto to trvá tak dlouho! :)

Kdyby to zařízení mělo vážné nedostatky, které by skutečně bránily jeho provozu, už by byl předběžně zakázaný jeho prodej, mechanismy na to jsou.
Nedokážu si představit, že by takhle "bleskově" pracovaly odpovědné úřady třeba v případě jedovatých buráků z Číny ;)
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 13 years ago

tom-tom píše:A hele, máme nové vlákno na zabíjení času - původně "10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)" :)

Viktore, upřímně, byť jsem optimista, závidím ti tvůj (až přehnaný) optimismus :D
Podle mě se na měření dostal kus z jiné série a ne a ne u něj najít nějakou vážnější závadu. A tak den co den někdo přináší
další kusy na měření a výsledek je stále neuspokojivý (ve smyslu nalezení jen drobných mušek, nad kterýma se dají mřimhouřit oči)
a tak se tam brodí v desítkách kusů krabic s vírou, že se podaří najít aspoň jeden kus, který měřením neprojde... no a proto to trvá tak dlouho! :)

Kdyby to zařízení mělo vážné nedostatky, které by skutečně bránily jeho provozu, už by byl předběžně zakázaný jeho prodej, mechanismy na to jsou.
Nedokážu si představit, že by takhle "bleskově" pracovaly odpovědné úřady třeba v případě jedovatých buráků z Číny ;)

+1
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

No nech bejt , vis co buraku lidi sezerou nez se to zakaze? :lol: :lol: :lol: a nespechaj protoze lekarny maj kseft na hylak endiaron a zivocisny uhli ---- to je uz zas lekarenska lobby :lol: :lol: :lol:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

tom-tom píše:A hele, máme nové vlákno na zabíjení času - původně "10 GHz pásmo (Původně: Ubiquiti PowerBridge 10GHz ...)" :)

Muzu jen dodat, ne a ne najit ten spravne chodici kus, takze mame hromadu kusu, vsechny spatne :D
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

ppp76 píše:No nech bejt , vis co buraku lidi sezerou nez se to zakaze? :lol: :lol: :lol: a nespechaj protoze lekarny maj kseft na hylak endiaron a zivocisny uhli ---- to je uz zas lekarenska lobby :lol: :lol: :lol:

co se uradu tyka, mam uz jen ten nejhorsi nazor a jen doufam, ze alespon rada ctu, dodrzi co slibila ... konkretne p. Maly ... jakozto nove koste co snad jeste dobre mete :) .. to ze jsou zatim vsechny mereni neverejne to me muze maximalne stvat, ale vic s tim nenadelam ..
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

kolik jeste zbejva viktore odpovednym organum dnu na vyjadreni se? at se tu porad dokola neptame :wink:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

officialne na to ma byt 30dnu, coz vyprsi prelomem mesice ... zda je tato lhuta zavazna a pripadne snad vymahatelna nevim ..
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

No a ted mame vsichni jasno a nemusime viktora otravovat kazdej den dotazama kdy uz to bude :mrgreen: a viktor ma tejden klid :lol: :lol: :lol:
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 13 years ago

ppp76 píše:No nech bejt , vis co buraku lidi sezerou nez se to zakaze? :lol: :lol: :lol: a nespechaj protoze lekarny maj kseft na hylak endiaron a zivocisny uhli ---- to je uz zas lekarenska lobby :lol: :lol: :lol:

Víš kolik se sežralo Polský soli než začly úřady něco řešit :D
0 x

blax

Příspěvekod blax » 13 years ago

Viktor Novotný píše:officialne na to ma byt 30dnu, coz vyprsi prelomem mesice ... zda je tato lhuta zavazna a pripadne snad vymahatelna nevim ..

na Ispforu na Jizerce, pan Karmazin suse poznamenal, ze PBM10 ma platne prohlaseni od NO a ze CTU proti NO nepujde, tak uvidime jestli zmeni postoj.
0 x