❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

MP200 - nova Alcoma

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
blax
antispam: Ano

MP200 - nova Alcoma

Příspěvekod blax » 13 years ago

ahoj,
vypadá to celkem zajimavě, akorát v době PB M10 to asi na moc stožárech nebude
http://www.alcoma.cz/cz/katalog/all+out ... 10d+mp200/

pb
0 x

superweb

Příspěvekod superweb » 13 years ago

"Záruční doba 5 let, životnost nejméně 15 let"
Muze mi nekdo osvicenejsi vysvetlit co je zivotnost? Pokud si je vyrobce jisty(nejmene) 15 letou zivotnosti, proc neda 15 let zaruku? :)
0 x

tom-tom

Příspěvekod tom-tom » 13 years ago

Je to úplně stejný, jako doživotní záruka na DVD-RW - do konce života toho nosiče :)
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

kolik je cena?
má to nějakej web management nebo to je zase na tu stupidní conzoli kterou když sem viděl u MP90 tak jsem ... no radšni nic.
0 x

Jardax

Příspěvekod Jardax » 13 years ago

Proc sakra nemuzou, jak je uz pomerne casto dobrym zvykem, napsat prenosovku uzivatelskou, zadny linkovy 200Mbps...??
0 x

hapi

Point – to – Point spoje s uživatelskou kapacitou až 200 Mbit/s při zachování max. 28 MHz BW
0 x

Jardax

hapi píše:Point – to – Point spoje s uživatelskou kapacitou až 200 Mbit/s při zachování max. 28 MHz BW

Klidek, hapi, tomu neverim, to je linkova.
Verim Racomu, verim Exaltu, ti udavaji uzivatelskou. Alcoma pokud vim vsude udava linkovou, ale nemam s ni primou zkusenost. Ale technologie prenosu realnych 200Mbps v 28MHz kanalu tady neexistuje, alespon o ni nevim.
Pokud by tomu tak bylo, je to revoluce v 10GHz spojich :D :D
0 x

hapi

já věřim těm 256QAM který někdo konečně dotahnul ven. Jo všichni to maji v papírech ale všichni to nedoporučujou. Žádná revoluce. Kvalitnější radio.
0 x

Jardax

hapi píše:já věřim těm 256QAM který někdo konečně dotahnul ven. Jo všichni to maji v papírech ale všichni to nedoporučujou. Žádná revoluce. Kvalitnější radio.

No...
- neverim tomu, ze ma Alcoma lepsi radio nez Ray
- prave ten Ray udava s 256QAM uzivatelskou 170Mbps, jestli se nepletu, taky tam trosku hraje roli FEC

Nezapiram, ze je to jen teorie, tu Alcomu jsem samozrejme nevidel, ale vsadil bych si na to.
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

No, uz to neni taky pravda. Posledni designy jsou skvely.. Bezne montujeme 256QAM na 10km se dvema 60cm parabolama. Cista IP propustnost 184Mbps v masce CCDP. V ACAP 195Mbps. :wink:
takze to neni zadna pohadka, hola realita.
0 x

Jardax

Insider píše:No, uz to neni taky pravda. Posledni designy jsou skvely.. Bezne montujeme 256QAM na 10km se dvema 60cm parabolama. Cista IP propustnost 184Mbps v masce CCDP. V ACAP 195Mbps. :wink:
takze to neni zadna pohadka, hola realita.

No jasne, uplne bezne... a ted tu o Cerveny Karkulce :D
0 x

Insider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Insider » 13 years ago

Tak mrkej :D :D :D
https://plus.google.com/u/0/photos/1031 ... 5940287250
Ach ty přístupová práva
Naposledy upravil(a) Insider dne 13 Apr 2012 13:18, celkem upraveno 2 x.
0 x

Jardax

Hezke...

Sign in with your
Google Account

:D :D :D
0 x

hapi

já ho mám a nic mi to stejně neukázalo
0 x

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 13 years ago

Jardax píše:
hapi píše:já věřim těm 256QAM který někdo konečně dotahnul ven. Jo všichni to maji v papírech ale všichni to nedoporučujou. Žádná revoluce. Kvalitnější radio.

No...
- neverim tomu, ze ma Alcoma lepsi radio nez Ray
- prave ten Ray udava s 256QAM uzivatelskou 170Mbps, jestli se nepletu, taky tam trosku hraje roli FEC

Nezapiram, ze je to jen teorie, tu Alcomu jsem samozrejme nevidel, ale vsadil bych si na to.

Sazej na co chces ale vsecky alcomy co mam tak co pisou to to opravdu mi vzdy chodilo , takze kdyz sem bral 185 tak mi to v realnem provozu tech 185 dalo , respektive asi 140 relanej provoz zbytek sem pustil nejakej bw test abych videl ze to bezi a bezelo bez problema .....
0 x