http://www.ubnt.com/airfiber
a je to tady....
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ubiquiti 24 GHz
Ubiquiti 24 GHz
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
A ku*va... nadávali jste, že PBM10 je obyčejná wifi, tak tady to máte. i4 už má určitě předobjednaný celý kontejner a papíry pro certifikaci v poště 

0 x
Vidím tam EIRP 33dB
Limit v ČR je pokud se nepletu 20dB
Takže je to jasné, kde se bere ta vzdálenost 

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
klidne ... toto me nevadi .. 24ka je stejne odpadni pasmo .. takze ten jeden spoj co mame ten klidne prehodime na 17tku ... a co tak sleduju, tak legislativa u nas v 24ghz asi fakt pusti vsechno ...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
33 db eirp .. hm to je 19,4 db rezerva na tech 13km ... tak nevim ale utlum v 24ce je pri destiku 6db kilak, pri vetsim desti 15db kilak ....... hmm takze to teda o nejake stabilite ukazuje hned na prvni pohled 

0 x
33 db eirp .. hm to je 19,4 db rezerva na tech 13km ... tak nevim ale utlum v 24ce je pri destiku 6db kilak, pri vetsim desti 15db kilak ....... hmm takze to teda o nejake stabilite ukazuje hned na prvni pohled
A ty bys to snad chtel nasadit na 13km ? Vzdyt je to nelegalni, tak co si honis triko.
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No konecne konec srani a zacetek hrani.. Jen skoda tech 24 GHz, dosah do 2 km za pekneho pocasi..
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty o tom neco vic vis ? kazdopadne to uz bude asi promakanejsi nez ten paskvil na 10ghz ?
0 x
Dade_Marfi píše:ty o tom neco vic vis ? kazdopadne to uz bude asi promakanejsi nez ten paskvil na 10ghz ?
Je to zero IQ na 802.11ac
Tohle je uplne jina trida.. Dela to jeden koupenej vyvojovej tym s rozpoctem cca 2M USD
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
ja ? a to jsi cetl kde ?
Treba ve VO ... povoleny vykon 100mW EIRP ma to dve anteny, vysilaci max. 31 dB a prijimaci cca 37 dB. Pokud se tvrdi ze to ma jet az na 13 km pri plnme vykonu 33 dB tak predpokladam citlivost nekde okolo -75 dB. Takze pro povolenych 100mW to je nejakych 3500m za idealnich podminek...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to cz_ranger - nepochopil jsi mne .. dotaz byl "kde jsi cetl" ze ja bych to chtel nasazovat a jeste k tomu na plne gule s vykonem mimo VO ??
0 x
Zdeněk Švarc píše:Ta balistická křivka na obrázcích vypadá takřka mezikontinentálně
Uplne jako ta hasicska hadice.. dostrik tak 2 km
0 x