Zdar hosi,
chci se jen zeptat, jake mate zkusenosti ze Siklu EtherHaul™ 1200 s 30cm antena pri vzdalenosti 1300m.
Zajima mne halvne jak to slape za zleho pocasi.
Dekuji!
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Siklu na 1,3 km
jede nám cca 5měs. na 1530m a neustál asi jen 3-4 hodně silné letní bouřky (5-10min výpadek) jinak oki 

0 x
jamajota píše:jede nám cca 5měs. na 1530m a neustál asi jen 3-4 hodně silné letní bouřky (5-10min výpadek) jinak oki
To neni dobra zprava pokut tam chcu prervat IPTV, ze?

A co ACM? Nepomohlo?
0 x
David Kratochvil
Pracovně testováno přes měsíc na 2,2 km (Vinohradská - nejmenovaný hotel u Invalidovny
) a OK, spadlo to jen jednou při obrovském slejváku. Nicméně schválně testováno na extrémnější vzdálenost ve smyslu těžko na cvičišti, lehko auf dem Kampfplatz.

0 x
1,5 km - nejtezsi tropicky letni slejvak to shodil na nejnizsi rate, ale provoz stále tekl. Maximalni spokojenost 

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Jseš si jisty :
To neni dobra zprava pokut tam chcu prervat IPTV, ze? :
Mas vyzkouseny Siklu na IPTV vubec ? Prodejce mi nedokazal zarucit ze IPTV pres Siklu bude bez potizi ani na kratkoun vzdalenost. Dejte sem reference pokud nekdo to používate na iptv DIKY.
Mas vyzkouseny Siklu na IPTV vubec ? Prodejce mi nedokazal zarucit ze IPTV pres Siklu bude bez potizi ani na kratkoun vzdalenost. Dejte sem reference pokud nekdo to používate na iptv DIKY.
0 x
lyra píše:Jseš si jisty :
Jede nám přes to IPTV. Neseka se.
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Nejak se mi to siklu sere 
mam to dobre nasmerovane a signal mi lita -49 pak zrazu -70 a mam asi 50% packet lost.
Kdyz to rozdrbu tak mam -62 ale stabilne
vzdalenost 1.2 km
Nevite kde je problem?
dik

mam to dobre nasmerovane a signal mi lita -49 pak zrazu -70 a mam asi 50% packet lost.
Kdyz to rozdrbu tak mam -62 ale stabilne
vzdalenost 1.2 km
Nevite kde je problem?
dik
0 x
David Kratochvil
net.work píše:na cem to mas pripevnene?
No hlavni lalok asi mam, mimo toho mam signal -60 a horsi. Tet mam -48 az -70 a skace mi to. Anteny se ani nehnou, je to na fasade.
0 x
David Kratochvil
na fasádě, výložníku z 30mm tlusté trubky, odsazené 50cm od zdi a metrové výšce, ne? :)
byla by to náhoda, ale zkoušels přeladit na druhý kanál?
byla by to náhoda, ale zkoušels přeladit na druhý kanál?
0 x
to zas ne!
mneli sme tam pred tim laser bit
masivna kunstrukce
siklu je na roure o prumeru 10 cm
mneli sme tam pred tim laser bit
masivna kunstrukce
siklu je na roure o prumeru 10 cm
0 x
David Kratochvil
u mě přeladění z 73875 na 75375 je zlepšení o cca 8dB, tak to zkus
jo, a signál mi kolísal, když byly 2 vedle sebe na jednom klacku na stejnym kanále, ale to asi nebude tvůj případ
jo, a signál mi kolísal, když byly 2 vedle sebe na jednom klacku na stejnym kanále, ale to asi nebude tvůj případ
0 x
Peyrak píše:u mě přeladění z 73875 na 75375 je zlepšení o cca 8dB, tak to zkus
Ok zkusim to,
link ID muze ostat 0 0 ?
0 x
David Kratochvil