Dotaz nevíte někdo o této anténě něco ? Výrobce ani jine detaily neznám, prodejci jsem dosud nepsal. Díky za případné info a zkušenosti. Jirka
http://www.jaryshop.cz/cz/parabol-anten ... hz%29.html
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nová-.. zatím neznámá anténa
-
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
pozor ale tohle nejsou klasické waveanty, ale duplexní a celkem nikdo neví jak jsou kvalitní či nekvalitní, neříkal bych hnedle nebrat
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
je to waveant... nebrat už nikdy.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
neříkám že jsou špatný ale prostě vždy přijde jejich čas a je potřeba je vyměnit takže špatný jsou.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
okoun píše:pozor ale tohle nejsou klasické waveanty, ale duplexní a celkem nikdo neví jak jsou kvalitní či nekvalitní, neříkal bych hnedle nebrat
Nez neco pohanim tak to testnu a bud sem mel sakra zase smulu na spatnej parek a nebo stojej tak za kulovy .... takze nebrat nebrat nebrat
0 x
fakt by mě to zajímalo kdo to testnul, potřebuji nějaké foty konstrukce atd...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
okoun: ten kdo chrlí a vždycky chrlil na trh paskvil, nebude mít zájem dělat kvalitní věci, udělá zase další paskvil, jen dvoupolarizační.
Tyhle antény byli vždycky pro lidi co tomu nerozumí, koupíš, jede blbě, vyhodíš. Někteří lidi ale v rámci šetření koupí znova, vyzkouší, a zase vyhodí.
Tyhle antény byli vždycky pro lidi co tomu nerozumí, koupíš, jede blbě, vyhodíš. Někteří lidi ale v rámci šetření koupí znova, vyzkouší, a zase vyhodí.
0 x
okoun píše:fakt by mě to zajímalo kdo to testnul, potřebuji nějaké foty konstrukce atd...
Testoval sem to na cca 2km a rychle sem se jich zbavil .... testoval sem to jako nstreme dula spoj ... oproti spoji s dvema prowaxama propustnost cca polovicni ... co vic dodat ....

0 x
souhlasim se vsemi kdo se vyjadril k tomu je nebrat .
Zkusenost s touhle primo nemam, ale mam s temi predchozimi.
Je to pasqvil . A tahle nebude jina. A pokud jo, tak ma tahle antena smulu, protoze waveant . NEBRAT ani zadarmo, protoze jako antena to bude urcite shit a nehodi se to ani na rejzovani zlata . Takze NEBRAT !!!
Zkusenost s touhle primo nemam, ale mam s temi predchozimi.
Je to pasqvil . A tahle nebude jina. A pokud jo, tak ma tahle antena smulu, protoze waveant . NEBRAT ani zadarmo, protoze jako antena to bude urcite shit a nehodi se to ani na rejzovani zlata . Takze NEBRAT !!!
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
ok, tak se mi ta diskuse líbí, mě do všech waveantek zateklo a šli jako víka na sudy, právě mě zajímalo jestli ty nové konstrukce jsou o ničem jiném a bohužel asi ne no
0 x