Zdravim, mam problem na jednom 2.4 GHz vysilaci, a to takovy, ze najednou vzrostou pinky k nejekmu klientovi z hodnot 2-5 ms, chvilkove na hodnoty i kolem 300 400 ms

Zkousel jsem vypnout jineho klienta ktery prave stahoval na tom danem vysilaci.Na karticce jelo cca 60/70 Rx/Tx Packets funkci Tourch.Kdyz jsem daneho klienta co stahoval zakazal, zdalo se to byt zase v norme, ale nedovedu rict cim to je jestli prutokek, ze by karticka prenesla hodne malo , nebo nejakym svistvem co pousti a stahuje z netu

Na vysilaci mam RB600, 3 karticky cm11 Atheros 5413. Karticky mam nastavene v dafaudnim nastaveni. poradte prosim jaky parametr pripadne jak karticku nastavit.Zkousel jsem meni hw retries na hodnotu 15, ma to vyznam.A co jine parametry na karticce v MT ?
Co se tyce klientu, mam vsude Ovise5450 nebo 5460 a pan10. Jake parametry doporucujete nastavit v techto ovisech, co treba jmenovite co je primo mozne memit v Ovislinku jako je Fragment Threshold, RTS Threshold, pak Beacon interval (100 nebo 1000 ?) a Inactivity Time ????? Mnohokrat dekuji vsem za rady.Zdenda