❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Ma cenu 10G na 20mbit 2,2km?

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
gruppe

Ma cenu 10G na 20mbit 2,2km?

Příspěvekod gruppe » 15 years ago

Chci se zeptat jestli ma cenu vubec uvazovat o 10G na 20Mbit 2,2km? Preci jen ceny nejsou lidove a navratnost u nas dost mala :(

Popr neco jineho?

Bohuezl jsem zadnou slusnou bazarovku nenasel :(
0 x

baz

Příspěvekod baz » 15 years ago

jaka je potrebna spolehlivost?
jak je tam zaruseno v 5g pasmu?
jak ti na funkcni lince vlastne zalezi?

potreba spolehlivost /treba jako paterni linka/ - pouzit 10/17/24 ghz link
nezarusena 5g a neni potreba extrem spolehlivost - udelat v 5g
i spolehliva linka se da v nezarusenem prostredi udelat poradne, ale na patere to teda neni.
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 15 years ago

gruppe píše:Bohuezl jsem zadnou slusnou bazarovku nenasel :(

tady v Bazaru nekdo nabizel jetej Smitkostroj /SVMko/, tak mrkni tam. A nebo nejakou starou Alcomu a poskladat E1ky na tech 20Mbit
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

Zkus napsat do bazaru, ze neco koupis, ale pozor, spousta radii nebude jednoduse laditelna, hlavne konwesy. Taky musis napsat co za cenu si predstavujes, takto ti tu kazdy muze poradit ruzne v rozmezi 10 - 50kKc.
0 x

baz

smitkostroj mu na 20m nepomuze, protoze tolik neda, da realne kolem 19mbit a to uz natahuje pruchozi pingy.
navic nikdo mu ho levne neproda. tam kde smitko jede a staci, tak ho kazdej necha umrit, nez aby to levne prodal za 20 litru a vic za to nikdo neda.
sam mam smitka jeste dve a prestoze jsou to mrdky jak svina, za dvacku bych je nedal :)
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 15 years ago

baz píše:smitkostroj mu na 20m nepomuze, protoze tolik neda, da realne kolem 19mbit a to uz natahuje pruchozi pingy.
navic nikdo mu ho levne neproda. tam kde smitko jede a staci, tak ho kazdej necha umrit, nez aby to levne prodal za 20 litru a vic za to nikdo neda.
sam mam smitka jeste dve a prestoze jsou to mrdky jak svina, za dvacku bych je nedal :)

19 nebo 20mbit, je to fuk :roll: a on nic o ceně 20tis nepsal, to sis vycucal z prstu :lol: btw, ty ProCurvy mam pripraveny... VLAN 121 pro IPTV
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

baz

no psal o 20 megach a to uz to smitko realne fakt neda. tu cenu by chtel kazdej, co chce ojetou desitku v nizke kapacite, proto jsem o ni mluvil, nikoli ze by to rekl on.
OT: prokurvy s vlanama sem neplet, to si poresime v pondeli osobne :) /OT
0 x