❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Prowax Schibox

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
kazmik

Prowax Schibox

Příspěvekod kazmik » 16 years ago

Novinka od Prowaxu, kdo vyzkousi http://www.prowax.cz/cz/schibox01.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 16 years ago

pondeli/utery ho budu mit, tak pak dam vedet, jak to vypada...
0 x
Jan Ptáček

haklina

Příspěvekod haklina » 16 years ago

pokud se bude anténí víko přídělávat zas na 8 šroubků tak bych rači zýstal u jirouše.
0 x

kazmik

Sroubky mi nevadi, kolikrat tam polezu budu sundavat. Kdyz to pojede neni problem. Co jsem koukal tak je tam tesneni a pokud je to plechove tak ty sroubky jsou aby to asi maximalne tesnilo a neteklo do toho. Kdyz to bude fungovat tak par sroubku mi nevadi.
0 x

Stanislav Hrncir

Příspěvekod Stanislav Hrncir » 16 years ago

dá se ten shitbox sehnat nekde levnejc nebo za stejnou cenu jako to samé od jirouse?
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

nevim jestli to same od jirouse ma psv 1.2 a predozadni pomer 35dBi.......... ty 2 stovky navic (pokud to ma opravdu takove parametry) za to stoji bych rek..........
0 x
Jan Ptáček

kazmik

Mam tu panelky od prowaxu a funguji spolehlive. co vim tak je v tom boxu ta stejna antena a co mam info tak je tam pouze kabel s konektorem UFL a ten to pry troska kazi ( u UFL bych asi nic prevratneho necekal). Dalsi vec co se mi libi ze je to cele kovovove a odstinene a pokud je tam bleskojistka a uzemni ze cela jednotka tak by tu mela fungovat dobre ochrana proti atmosferickemu prepeti. Odchazeli mi APcka po bourkach i kdyz do nich nerizlo a tidiz se domnivam ,ze to spusobilo atm. prepeti. Eterni bleskojistce neverim jelikoz nevim jake maji parametry s antenou kterou pouziji a zaroven jsou celkem drahe a pokud to vyrobce zabuduje primo do vyrobku tak je to rozhodne levnejsi. Jestli to ma kovove provedeni a bleskojistku a antenu 19 dBi co uz nejaky cas vyrabi a je dobra tak si myslim ze cena je dost prijatelna. Chce to zkusit. Jedine co si myslim,ze muze byt konektor UFL troska uskali ale pokud to ladi i s timto spojenim tak si myslim,ze by to mohlo byt OK. Je to podle me delane na prijatelnou cenu s dobrymi parametry. Provoz ukaze jak to bude chodit.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Opět perfektně zaizolované bez jakékoli možnosti odtoku případné nakondenzované nebo jinak vniknuté vody. Jakmile za rok nebo 2 povolí na některém místě ten silikon.....
Poté co jsem zkoušel rozdělat jednu panelku od prowaxu a viděl jinak perfektní paraboly s uvolněným radomem, nevěřím, že ten kryt po čase prostě neupadne tak, jak to známe z jirous panelovek.....
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 16 years ago

nějak sem si nevšimnul že něco z panelek od jirouse padá. Vim že jedna serie pan-10 měla chybu a padalo to, ale zbytek cca tak 100-150 kusů na síti jedou bez problému.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 16 years ago

jo, taky nám asi z 200ks upadla jedna a to dostala nějakou větví, kupované postupně tak od roku 2004
0 x

kazmik

Prowax lepi lepicí tmele na bázi MS polymeru. rikali mi to v Brne. Pokud jde o panelky prowaxu tak nevim o zadne s kterou bych mel problem. Parabola odlepena jeden kousek, reklamoval jsem to a v pohode. Pry nejaka chyba pri zmene komaxitu nebo neco takoveho.
Jirousovy PAN-10 nepouzivam, mam tu jenom stare Waxy a prowaxy.
0 x

kazmik

Uz to nekdo vyzkousel jak to chodi?
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Zdravim,

tak jak sem sliboval - tady je realne foto:

http://network.rajce.idnes.cz/schibox/#album
0 x
Jan Ptáček

kazmik

Podle fotek to vypada slusne. Uz je i nejaky zaver z realneho provozu?
0 x

RaMa

Příspěvekod RaMa » 16 years ago

Podle vseho to bude tahle antena s boxem pro RB:
http://www.ispshop.cz/index.php?main_pa ... cts_id=177

aspon podle dostupnych parametru.
0 x