❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

VOUCHER ALCOMA

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
schneiderf
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

VOUCHER ALCOMA

Příspěvekod schneiderf » 16 years ago

Nazdar, mám k dispozici VOUCHER na 5% slevu z doporučené ceny na nákup spoje AL10D MP90 nebo AL10D ME90 nebo AL10F 155M nebo AL24F 300M nebo 1GE rozhraní. Přenechám za symbolickou cenu. Hodláte-li někdo pořídit v blízké budoucnosti ALCOMu, ozvěte se.
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 16 years ago

zdar .. hm 5% .. to je nic .. kdybys mel treba 25% to by byla jina to bych se dohodnul :)
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 16 years ago

Dade_Marfi píše:zdar .. hm 5% .. to je nic .. kdybys mel treba 25% to by byla jina to bych se dohodnul :)

však ti ho nikdo netlačí :) myslím že pro spoustu lidí tady je to docela zajímavá částka ze 130kkč co stojí. To jsem ani nezmínil cenu AL24F :)
0 x

RAket

Příspěvekod RAket » 16 years ago

Leeonek píše:
Dade_Marfi píše:zdar .. hm 5% .. to je nic .. kdybys mel treba 25% to by byla jina to bych se dohodnul :)

však ti ho nikdo netlačí :) myslím že pro spoustu lidí tady je to docela zajímavá částka ze 130kkč co stojí. To jsem ani nezmínil cenu AL24F :)

A když máš projekt za milion a něco, tak je to taky fajn. :D Jsem toho názoru, že každá tisíci koruna je dobrá. :wink:
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 16 years ago

pokud to dobre chapu ... je tak on ma slevu na jeden spoj 5% ... a to jeste slevu z doporucene prodejni ceny ............ z toho pro mne plyne, ze je to celkem nezajimave ... sorry ..
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education