... ma nekdo zkusenost s 5470 a nastavenym vykonem 26dBi ??
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Ovislink WL-5470POE
-
ZnuGy
Ovislink WL-5470POE
Tak konecne taky panove z ovislinku prisli na to, ze se da narvat poe primo do zarizeni, tak dlouho sem na to cekal, aby konecne byl nejaky produkt ktery by nahradil Alfu 610 ( nesnasim tohle zarizeni ), prvnim kruckem byla 5470 s 5ti porty. Dnes jsem objevil WL-5470POE a skoro jsem zajasal, dokud jsem nezjistil ze ma pouze jen jeden lan a jeden wan ... stejne bychom se asi na cenu alfy nedostali, i kdyz nyni u naseho prodejce bezi akce 5470 +jedna k tomu za korunu, coz vychazi na hezkych pet stovek ale stejne chybi poe ..
tak snad priste...
0 x
-
werto
Pouzivam povodny WL-5470 (fw e11),napajanie je riesene cez pasivne PoE -ide fajne.
Skusil som ho nastavit na 27 db (nezhorel
)len dakedy zaujímavo ide,signal ok ale priepustnost nanic alebo ako keby menilo výkon ,ale zase vydrzal aj 10 dni bez restartu a zvysovania pingu,inokedy to chcelo restart na kadzy den. Na 26 a 23 db to ide lepsie.Ale toto nemusi by dobre porovnanie kedze som pripojený nan v dome v interieri ,a AP antena je von,a signal prechadza viacermy prekazkamy,a moze sa odrazat na navzajom rusit.Pouzivam mod AP/Gateway.
POZOR !!! ak ho mate v rezime B+G tak nastavte manualne "Data Rate" ,lebo na AUTO to prepína rýchlosti ako sa mu zachce.
Skusil som ho nastavit na 27 db (nezhorel
POZOR !!! ak ho mate v rezime B+G tak nastavte manualne "Data Rate" ,lebo na AUTO to prepína rýchlosti ako sa mu zachce.
0 x