❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

mam 5460 se stejnymi MAC

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Karel Půček

mam 5460 se stejnymi MAC

Příspěvekod Karel Půček » 17 years ago

Tak sem prohlížel arp tabulku a seskupoval podle mac a zjistil sem, že mám dvě 5460 se stejnými MAC. Ještě to chcu časem zkonzultovat se štítky na rubu, ale pak se má člověk dostat na rádio hned.
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.

iTomB

Příspěvekod iTomB » 17 years ago

Karel Půček píše:Tak sem prohlížel arp tabulku a seskupoval podle mac a zjistil sem, že mám dvě 5460 se stejnými MAC. Ještě to chcu časem zkonzultovat se štítky na rubu, ale pak se má člověk dostat na rádio hned.

Pokud mas Ovise v rezimu klient, tak veskere IP za nim maji stejnou MAC na venek jako ma ovis. I PC, dalsi Ovis (treba vysilac) proste jakakoliv IP.
0 x

velkeprdy

Příspěvekod velkeprdy » 17 years ago

Karel Půček píše:Tak sem prohlížel arp tabulku a seskupoval podle mac a zjistil sem, že mám dvě 5460 se stejnými MAC. Ještě to chcu časem zkonzultovat se štítky na rubu, ale pak se má člověk dostat na rádio hned.

upgrade firmware, matne si vzpominam ze byl nejaky bugovaty firmware ktery po upgradu nebo kdyz uz tam byl delal zrovna toto, taky to delaly jiste serie WRT-311 nebo tak neco.. to co popisuje kolega je vec znama ale to je zalezitost MASKOVANI mac pripojenych klientu za zarizenim kdezto ty mas problem jak predpokladam ze prave ty "maskovaci" mac jsou stejne..
0 x

Karel Půček

Příspěvekod Karel Půček » 17 years ago

Mám je v režimu wisp a klonovací macy nemám zadané, fakt je to "uvnitř" :-)
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.

lyra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lyra » 17 years ago

No to prece lze bez problemu mac prepsat .Mam to na notasu abych nemusel mit zapsae zvlat ramovou atenu a zvlast externí USB prijimac.
0 x