❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

OVISLINK WL-5460AP SEKA se jako klient na RB333+NMP-8602

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
niky007

OVISLINK WL-5460AP SEKA se jako klient na RB333+NMP-8602

Příspěvekod niky007 » 18 years ago

Zdravim...

Mam problem... postavil jsem jeden novy prevadec...

RB 333 v.3... na wlan1 5Ghz prijem... na wlan2 distribuce 2,4 pres sektor.

Napojeno 5 klentu /na 2,4 ze zmineneho sektoru/ z AP ruznych vyrobcu...

Bez problemu....

Dnes jsem dopojoval dalsiho.. Klient mel vlastni OVISLINK WL-5460AP kterych jsem napojil mraky....

Vysledek... zarizeni spojeno s RB signal -45... odezvy 1ms... jakmile se ale zacnou prenaset data OVIS vytuhne ale tak ze se clovek nedopinga ani na jeho vlastni IP na LAN "portu"...

Pokud jsem toho Ovise prinesl domu a napojil ho doma na muj domaci Wifi router Asus WL-500W.. slapal jak hodinky /ovislink/

Mate s timto nejake zkusenosti....?????

Diky martin
0 x

Spreamer

Příspěvekod Spreamer » 18 years ago

Moc dobrý signál může rovněž způsobovat problémy. Zkus ho ztlumit na -60 až - 70 dBi.
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 18 years ago

Spreamer píše:Moc dobrý signál může rovněž způsobovat problémy. Zkus ho ztlumit na -60 až - 70 dBi.

těch -70 se mi zdá zas až moc, ale - 5, nebo -60 je akorát :-)
0 x

hermanek.t
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hermanek.t » 17 years ago

no me to delalo to samy s RB 600 ale vzresil to firmware proste 5460V1 A KONEC :!:
0 x
Už to mam... zase byla chyba mezi klávesnici a pc :(!