❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Rušení v redukci 4miniPCI to 1 PCI
Rušení v redukci 4miniPCI to 1 PCI
Ahoj, mám veliký problém... Mám antény na jedné vesničce, kde neni žádné zarušení, zkrátka jsem tu sám
... Mám tady přístupový bod, který tvoří jedno PC s 8mi CM9, které jsou umístěny na dvou redukcích 4miniPCI to 1 PCI... Při průtoku 10 - 20 mbit na jedné kartě (je jedno které) se vytvoří takové rušení, že mi na ostatních kartách prší pingy... nevíte, jak tu redukci 4 to 1 PCI odstínit? Děkuji Besito

0 x
Repkins píše::D Zkus ukostřenej kousek plechu... Jinak fakt nevim jak odstínit VF vlny...
Každopádně je to divný, že se ti to tak ruší. Já mám tyhle redukce v APčkách taky, ale vše šlape jak mejdlo...
A ruší se ti navzájem jen ty, který jsou v držákách mezi těma kartama??? Nebo i ty co jsou na druhé straně???
právě že se mi ruší všechny... jak najedné, tak na druhé straně...
Ruší se jenom na 2,4Ghz... 5,4 jsou v pohodě, tak mne napadlo, že bych koupil desku třeba se 4mi PCI porty a všechny karty, co jsou na 2,4Ghz bych rozházel do samostatných PCI slotů.... a 5,4Ghz bych nechal na tý redukci.
A mezi PCI sloty bych mohl dát ještě nějaký ten měděný plech...

0 x
Besito píše:Repkins píše::D Zkus ukostřenej kousek plechu... Jinak fakt nevim jak odstínit VF vlny...
Každopádně je to divný, že se ti to tak ruší. Já mám tyhle redukce v APčkách taky, ale vše šlape jak mejdlo...
A ruší se ti navzájem jen ty, který jsou v držákách mezi těma kartama??? Nebo i ty co jsou na druhé straně???
právě že se mi ruší všechny... jak najedné, tak na druhé straně...
Ruší se jenom na 2,4Ghz... 5,4 jsou v pohodě, tak mne napadlo, že bych koupil desku třeba se 4mi PCI porty a všechny karty, co jsou na 2,4Ghz bych rozházel do samostatných PCI slotů.... a 5,4Ghz bych nechal na tý redukci.
A mezi PCI sloty bych mohl dát ještě nějaký ten měděný plech...
A kolik jich tam ve 2,4 máš? Přece pokud dáš rozumně kanály tak se to nemůže rušit
0 x
Maxik píše:na 2.4 mas cca 3 klasicke B kanaly ktere se neprekryvaji, Gcko je prasecina nejvetsi ma sirsi kanalu takze tak mozna 1 a 13 se rusit nebudou ale i o tom bych pochybovalV Bcku 1,6,13 je v pohode. Gcko je jen pro prasata.
NJN, holt soudruzi z CTU v dobe kdy pridelovali sirky pasma se trosku prepocitali

0 x
Repkins píše:O několika hovadoprasatech, který grilují v Gčku bych věděl. Používají to na páteřní spoje. Podle toho jim to taky jede. Navíc jedna taková rádobyodborná firma se teï dala i na výrobu superkvalitních a přitom superlevných antén. Už tu o těch anténách byla řeč.
povidej, povidej, ktera?

0 x