❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

WinXP a Intel 3945ABG nevidi AP s Mikrotikem a CM9

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
dbai

WinXP a Intel 3945ABG nevidi AP s Mikrotikem a CM9

Příspěvekod dbai » 18 years ago

Řeším tu problém, že notebook (Win XP) s WiFi kartou Intel 3945ABG nevidi AP s kartou CM9 pod Mikrotikem. Zkoušel jsem všechno možné - různé kanály v pásmu 2.4 i 5 GHz, experimentoval jsem s nastavením na obou stranách, do notebooku jsem dal nejnovější driver od Intelu a NIC! Intel vidí kdeco, naskenuje cca 20 různých AP, ale moji kartu CM9 prostě nevidí. Nemáte někdo nějakou radu? Díky!
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 18 years ago

nastav si na mk místo módu klient "ap bridge" a nebo vyměň cm9
0 x

dbai

Příspěvekod dbai » 18 years ago

Leeonek píše:nastav si na mk místo módu klient "ap bridge" a nebo vyměň cm9

To jsem samozřejmě zkoušel.
0 x

rroxtedy

Příspěvekod rroxtedy » 18 years ago

Tak už jsi našel notebookem AP s MK?
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 18 years ago

musi byt neco spatne tohle normalne funguje. bud cm9 nebo karta v notesu.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 18 years ago

Ahoj a nemas tu wifinu v notasu vypnutou, u nekterych jde vypnout tlacitkem.Tohle by to jeste mohlo delat kdyz nebudes mit nastaveny ESSID.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 18 years ago

Maxik píše:Ahoj a nemas tu wifinu v notasu vypnutou, u nekterych jde vypnout tlacitkem.Tohle by to jeste mohlo delat kdyz nebudes mit nastaveny ESSID.

Kdyby ji měl vypnutou, nenaskenuje jiný sítě... Některý notebuky mají wifinu, která má nastaveno Regulatory Domain na USA tudíž pouze 11 kanálů (na 2,4G). Takže pokud se vysílá na vyšším, tak nevidí. U některých to lze přepnout v nastavení wifi karty, u některých je to natvrdo..
0 x