❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

regulacia vykonu na karte NL-2511MP+

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
millo16

regulacia vykonu na karte NL-2511MP+

Příspěvekod millo16 » 18 years ago

regulovat sa da vraj len v prikazovom riadku, zda sa, ze to ukazuje aj spravne hodnoty (prikaz print) ale ked som to meral u klienta nezbadal som ziadnu zmenu, funguje to ci nie? alebo robim ja niekde chybu? predsa len ma to dost vysoko vykon... vopred vdaka za info
0 x

millo16

Fakt nikto nevie??? Chytam tu sektorku cez 3 poschodia na karte od notebooka :(:(
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

Ja viem tak ze sa na nich vikon regulovat neda . Preto ich ani nepouzivam . Ale mozno je to inak .
0 x

millo16

v prikazovom riadku ano vo winboxe nie, ine riesenie nie je ako tieto karty vsetko ostatne si v mikrotiku a v 2.4 proste v zarusenom prostredi neporadi
0 x

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 18 years ago

Ja idem skusit wrap z orinoco minipci a starosom a mikrotik bude len most medzy apeckami , XI-625 s prism2,5 sa mi nejako neosvedcili spravaju sa lebsie ako CM9 ale stale sa mi to nepaci .
0 x

millo16

mashinepistole2 píše:Ja idem skusit wrap z orinoco minipci a starosom a mikrotik bude len most medzy apeckami , XI-625 s prism2,5 sa mi nejako neosvedcili spravaju sa lebsie ako CM9 ale stale sa mi to nepaci .

ano nad tymto som tiez rozmyslal, o nejaky tyzden dva by si neposlal referencie? dost by ma to zaujimalo. vopred dik
0 x