❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Nejlepší karta je?

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.

Která karta je lepší

CM9
23
66%
CM10
1
3%
CM11
1
3%
RB52
10
29%
TL-WN560G
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 35

Besito

Nejlepší karta je?

Příspěvekod Besito » 18 years ago

Caues, zajímalo by mne, jaká bezdrátová MiniPCI karta je podle vás nejlepší... Také bych rád znal Vaše zkušenosti a postřehy... Zakoupil jsem totiž dvě RB52 a nezdají se mi tak dobré, jak CM9... :shock:
0 x

sandokan

Příspěvekod sandokan » 18 years ago

Besito píše:Caues, zajímalo by mne, jaká bezdrátová MiniPCI karta je podle vás nejlepší... Také bych rád znal Vaše zkušenosti a postřehy... Zakoupil jsem totiž dvě RB52 a nezdají se mi tak dobré, jak CM9... :shock:

I stejne tak citlive? Na jakem stroji a za jakych podminek jsi je testoval?
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 18 years ago

Hlasoval jsem pro CM9, bo zadne jine na siti nemam :-D kdo nic nezkusi, nic nezkazi ;) ;) stara dobra proverena kvalita... :-D
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 18 years ago

sandokan píše:
Besito píše:Caues, zajímalo by mne, jaká bezdrátová MiniPCI karta je podle vás nejlepší... Také bych rád znal Vaše zkušenosti a postřehy... Zakoupil jsem totiž dvě RB52 a nezdají se mi tak dobré, jak CM9... :shock:

I stejne tak citlive? Na jakem stroji a za jakych podminek jsi je testoval?

Moje zkušenost je, že nejsou,bohužel, tak citlivé. Jediné co se mi zdá dobré, je že jsou kompatibilní s CM9. Zkoušel jsem to na RB532A.
0 x