Ahoj,
nevite nekdo jestli ma smysl davat 5Ghz AP do panelaku za ucelem sdileni jednoho pripojeni dvema sousedy ?
Projde to napriklad stropem z jednoho bytu do druheho, nebo jedno 5Ghz AP pokryje maximalne jeden byt ?
Dekuji
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
5Ghz AP do panelaku
panelak ? 5G moc nema sanci vzhledem ke strukture zdi a stropu
vidim to blbe...ani 2G4 nemusi byt tolik uspesne, ackoliv u pribuznych sem nedavno pouzival z pod patra net nejake shit 2G4 wifiny ale nebylo to ono. procasnuj kabely stoupackama a budes mejt klid, kdyz to bude jen patro nad tebe a pod tebe, tak to ani nikdo jiny nebude vedet ani resit.

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Mam doma router co umí 2,4/5G současně a když jsem na 5G tak už ve vedleším pokoji mam problem se signalem.
0 x
Vse nakonec dopadlo lepe nez jsem cekal.
Sousedi jsou pres chodbu a deli je pouze dvoje panelakove dvere. Kazdy ma u sebe v chodbe Linksys wap300n slouzici jako AP a repeater, krome dveri jim nic nebrani v prime viditelnosti.
5GHz projde skrz dvoje dvere kde ho chyti repater a rozsiri po druhem byte, vse zatim funguje na vybornou
Treba se to nekomu bude hodit
Sousedi jsou pres chodbu a deli je pouze dvoje panelakove dvere. Kazdy ma u sebe v chodbe Linksys wap300n slouzici jako AP a repeater, krome dveri jim nic nebrani v prime viditelnosti.
5GHz projde skrz dvoje dvere kde ho chyti repater a rozsiri po druhem byte, vse zatim funguje na vybornou

Treba se to nekomu bude hodit
0 x