❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Atheros R52

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
doktor
Kontaktovat uživatele:

Atheros R52

Příspěvekod doktor » 18 years ago

Zatim tam mam nejakyho starsiho atherose se kterym to jakstaks jede a az tam dam kompl tak tam zkusim obyc prismu do pci slottu tu 626 do minipci se mi kupavat nechce , pac ta cena je dost vysoka a nevim jestli to ten problem vyresi. Nicmene mam podezreni ze tendle problem taky delaj dlinky 900 tam kde nejsou je to vpohode
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chalan » 18 years ago

myslis dlink ako klient? ja mam ako klientov len 1120 a ich klony a tiez mam problem na 2,4kach s atherosom ako AP... kazdopadne mi daj plz vediet ci sa ti ten problem s vymenou atherosu za prismu vyriesil uplne alebo ci to vobec pomohlo... dik
0 x

doktor
Kontaktovat uživatele:

Ano mam namysli dlinka v clientu, ale evidentne jestl iti to dela i natedletech clientech tak za to muze uz jen asi ta karta (predpokladam ze mas nastavene RTS)
0 x

sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 18 years ago

:? muzete mi rozumne vysvetlit, proc ste zakladali novej topic o R52kach??? :roll: :?
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

doktor
Kontaktovat uživatele:

Chybka jsem se uklikl , sorry
0 x

chalan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod chalan » 18 years ago

doktor RTS? co tym myslis? ak myslis Threshold tak vacsinu nastaveni na klientoch som nechal na default.. firmware tam mam appro vsade...
0 x

doktor
Kontaktovat uživatele:

Na vsech clientech nastav 512 a restartni hlavni ap, nicmene jestli tam mas posledni verzi appro tak tam to rts nejak zlobi, prolezou pres nej jen male pakety a na ap se uz nedosstanes, jen pres utp
0 x

jahoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jahoo » 18 years ago

Na co je dobrý to RTS?
0 x