Ahoj.Jeden zakaznik ma problem s nahlym odpojeni svých zarizeni (tablet, notebook) od WiFi routru TP-Link WR741. Stane se to, podle výpovedí, pri pripojených 4 zarizeni na routr. Prestane jim fungovat net.
Resil jsem uz neco podobneho tehda u Airlive na ktere bylo soucasne pripojeno take nekolik notebooku....ma nekdo podobnou zkusenost z Tp-linkem a pripadne jaky parametr ma na to vliv. diky
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nahodne odpojeni od routru TP-Link
nahrat najnovsi firmware z webu vyrobcu. nam to u viacerych klientov pomohlo.
0 x
Je to ca mesic koupene zarizeni. Jakou verzi jsi pouzil ty a neblbne to? diky
0 x
TL-WR741ND_V4_130325
s touto verziou mi to uz islo normalne, ale je este jedna novsia.
s touto verziou mi to uz islo normalne, ale je este jedna novsia.
0 x
JJ resi to firmware stejne jako na WR841ND - problem vice klientu na wifi.
0 x
nahraj tam dd-wrt a nebudes o tych tp-linkoch ani vediet a navyse budes moct donho vstupovat pekne aj z diazky kedze sa tam da zadat GW..
ide to prehrat aj na 741 ND v4 a aj tie new 841Nd zatial bez najmensich problemov..

0 x
-
Taky se mi vratil tp-link 741nd ver2. Nahral jsem dd-wrt a zatim to funguje. Jen me zarazi propustnost. Bez sifrovani to jede na wifi 40/40Mb, jakmile zapnu WPA2 tak to jede na 20/20Mb. Je mozne aby wpa2 to tak zrala?
Edit: Je jedno zda je tam wep, wpa, wpa2. Rychlost cca 22Mb
Edit2: po nahrani dd-wrt mi nesviti kontrolky LAN, jen Wan.
Edit 3: Vyzkousel jsem Asus rt-n12 a bez sifrovani jede 55Mb down/80Mb up. Se sifrovanim jede 40/80Mb. Zajimavy na upload to nema vliv
Edit: Je jedno zda je tam wep, wpa, wpa2. Rychlost cca 22Mb
Edit2: po nahrani dd-wrt mi nesviti kontrolky LAN, jen Wan.
Edit 3: Vyzkousel jsem Asus rt-n12 a bez sifrovani jede 55Mb down/80Mb up. Se sifrovanim jede 40/80Mb. Zajimavy na upload to nema vliv
0 x