❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Alcoma ceny

WIFI, LTE, dvoubodové spoje, antény atd. Vlákna zaměřené přímo na problematiku MikroTik/RouterBoard a Ubiquiti prosím směrujte do příslušného fóra, viz výše.
Filipová Ludmila

Alcoma ceny

Příspěvekod Filipová Ludmila » 12 years ago

Dobrý den,
měla bych dotaz existuje u Alcomy cosi jako základní ceník? Nebo se ceny za jeden či dva spoje dělají podle obličeje pak i třeba podle odběru? Jde mne o jednoduchou věc. Potřebuji třeba jeden spoj o rychlosti X možná Y antény možná B možná C. Summit si najdete na webech, Orcave taky další jak by smet jen Alcoma dělá s cenou tajnosti.
Díky LF
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 12 years ago

doporučuji volat p. Tůmu sdělí ceny a je to myslím rychlejší než hledat v ceníku, pokud by mohl být problém to že volání něco stojí , tak se mu dá napsat i email :)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 12 years ago

něco málo mají i tady: http://www.13ghz.cz/
0 x
Bývalý ISP...

pcwifi

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

100Mbit za 94 bez dane ? to bude nakup roku pro zajemce :) pockam na Racom az vyrobi svou verzi za lidstejsi cenu...
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Filipová Ludmila

Příspěvekod Filipová Ludmila » 12 years ago

doporučuji volat p. Tůmu sdělí ceny a je to myslím rychlejší než hledat v ceníku, pokud by mohl být problém to že volání něco stojí , tak se mu dá napsat i email :)

Jde mne spíše o to když v noci něco kalkuluji tak ten e-mail hned odpovězený nebude a telefon mne také těžko pan Tůma v sobotu zvedne :) Takže orientační cena na webu by se prostě šikla byť by byla tzv. PC1 Maloobchod na 1 kus :)
Hezký den LF
0 x

PTUMA

Příspěvekod PTUMA » 12 years ago

Tuto sobotu jsem po konferenci jsem těžko zvedal byť jen sebe, ale v neděli jsem měl 3 pracovní hovory, klidně volejte :).

Tomáš Nesrsta píše:něco málo mají i tady: http://www.13ghz.cz/

Licencované spoje mají vyšší cenu, než pásmo 10,5GHz z důvodu jiné materiálové náročnosti, řádově o 10tis. Kč / spoj. To samé se týká 17/24GHz kde je rozdíl menší.
0 x

whef

Příspěvekod whef » 12 years ago

Ceny by asi zajímaly ledaskoho alespoň orientačně i když tuším, právě řeším porovnání s racomem a dalšími výrobci, od kterých jsme brali doposavad a vychází to asi s alcomou na stejno, akorát že alcoma má víc možností a delší historii a tech o něco v něčem taky lepší. Jaká je aktuální záruka na spoje, víte někdo ? Někde se píše dlouhá v obchodních podmínkách 1 rok.
0 x

Repkins

Příspěvekod Repkins » 12 years ago

Taky bych uvítal, kdyby se na stránky ALCOMy vrátily orientační ceny spojů, jak tam byly cca před dvěma lety. Když plánuju peněžní toky, tak bych se rád od něčeho odpíchnul, aniž bych mailem prudil obchodní oddělení. :)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

tak to ja to zase vidim jinak, uz vubec neresim e-shopy a podobne .. vse radsi vyjednam osobne icq/mail/tel ... je to lepsi a operativnejsi ..
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 12 years ago

Tak alcoma to robi zamerne, oni si dohodnuu s každým inu cenu. Majú priestor na manévrovanie a skúšajú čo si u koho môžu dovoliť. Sem tam sa im podarí... tie rozdiely v cenach a cenovych ponukach su občas poriadne.
0 x

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 12 years ago

Pokud firma nemá u svých produktů ceny, tak ji neřeším, a koukám jinam, kde je solidnější přístup. Btw. je tady z nás někdo, kdo na svém webu neuvádí cenu za přípojku?
0 x

pcwifi

pripojka to je trosku jiny pripad bych rek...pravda muzes taky byt jak obchodnik na trhu a nechat se ukecat na nizsi cenu, kam by ale pak vedlo to podnikani ??? u alcomy si clovek zvykl, ze musi zavolat nejakymu sasovi, co ti vypracuje dle odberu nabidku,chteli sme 15 spoju 10/17G a moc se teda chlapci nepredvedli...to ze to ma na sobe napsany Alcoma me moc nebralo, jestli to melo indikovat pridanou hodnotu nevim, me to ale nezaujalo, spis ta cena. Konkurence se uz snazila vice.
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 12 years ago

nevim, ale lenost napsat mail obchodnikovi, me neprijde jako argument, ze firma je spatna :) kdyz vlezu kdekoli venku na web nejakeho vyrobce taky tam nevidim ceny az na vyjimky ... at cumim k ciscu nebo k tp-linku ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education

pcwifi

ja liny nejsem :P jen u Alcomy to proste trvalo a ceny neohromily...spise ochromily :) Ale jsem rad, kdyz je aspon nastrel ceny...
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 12 years ago

http://www.alcoma.cz/slevovat/?itid=343

Těch 20% up si tam už snad každý dokážete připočítat sám.

I když pokud tam napíšu:
V případě požadavku jiné konfigurace ODU nebo větších parabol je možnost objednat za příplatek dle standardního ceníku.

Tak bych čekal link na ten "standardní" ceník
0 x